Ønskeliste

Børneskriveborde

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Børneskrivebordet: Et smart møbel, der kan udvides

Når det er blevet tid til, at de små poder starter i skole, skal de have deres eget skrivebord for at kunne sidde og lave deres lektier selv. Vi kan særligt anbefale at købe et børneskrivebord, der kan indstilles i højden, så de kan følge dit barns højde: De kan indstilles ubegrænset mellem 51 og 78 centimeter, for det meste ved hjælp af en krumtap.

På mange skriveborde til børn og unge kan bordpladen også indstilles. En vippevinkel på 28 grader er ideel, da dit barn så kan sidde lige ved sit børneskriveskrivebord. Tilbehør som en indbygget rende til blyanter, skuffer, opbevaringskurve og en krog til skoletasken sætter prikken over i'et på designet på et kvalitetsskrivebord til skoleelever.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.