Ønskeliste

Pusleborde

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Puslekommoden – et puslebord, hvor du kommer du helt tæt på din lille skat

Som nybagt mor eller kærlig far kommer du til at tilbringe meget tid ved jeres puslebord. En baby bruger nemlig gennemsnitligt 6000 bleer, indtil den selv kan gå på potten. Det betaler sig altså at investere i kvalitet og at vælge en model, der på harmonisk vis tilpasser sig børneværelset. Og hvem ved: Måske skal der senere også skiftes ble på en lillesøster eller -bror?

Hvad skal du være opmærksom på ved køb af et puslebord?

Da du skal bøje dig ind over puslebordet, når du skifter ble, bør du se på, om bordet har en behagelig højde - 85 til 93 centimeter er den ideelle højde. Også størrelsen på selve puslefladen er afgørende, for de vokser hurtigt de små, og der skulle jo gerne være nok plads på jeres puslebord i de kommende måneder. Bordpladen på puslekommoden bør derfor være mindst 70 x 90 centimeter stor. Kvalitetspuslekommoder fremstilles i miljøvenligt materiale og er lette at gøre rene. De står stabilt og er lavet til at kunne klare en vægt på op til 15 kilo. Et bord, der indeholder rigeligt med opbevaringsplads i form af skuffer, reoler og kurve giver plads til bleer, vådservietter, heldragter og meget mere.

Tilbehør til puslekommoden

En blød puslepude gør det muligt for barnet at ligge sikkert og komfortabelt på puslebordet. Her anbefales det også at købe miljøvenlige materialer, der er lette at gøre rene. En faldsikring sørger for, at puslepuden ikke skrider, og din baby ikke falder ned. Når der er blevet badet og puslet, nyder mange børn de varme stråler fra en infrarød lampe over puslebordet. En uro sørger for afveksling og underholder din baby under stunden på jeres puslebord, mens du er beskæftiget med at skifte ble.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.