Pusleborde

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Puslekommoden – et puslebord, hvor du kommer du helt tæt på din lille skat

Som nybagt mor eller kærlig far kommer du til at tilbringe meget tid ved jeres puslebord. En baby bruger nemlig gennemsnitligt 6000 bleer, indtil den selv kan gå på potten. Det betaler sig altså at investere i kvalitet og at vælge en model, der på harmonisk vis tilpasser sig børneværelset. Og hvem ved: Måske skal der senere også skiftes ble på en lillesøster eller -bror?

Hvad skal du være opmærksom på ved køb af et puslebord?

Da du skal bøje dig ind over puslebordet, når du skifter ble, bør du se på, om bordet har en behagelig højde - 85 til 93 centimeter er den ideelle højde. Også størrelsen på selve puslefladen er afgørende, for de vokser hurtigt de små, og der skulle jo gerne være nok plads på jeres puslebord i de kommende måneder. Bordpladen på puslekommoden bør derfor være mindst 70 x 90 centimeter stor. Kvalitetspuslekommoder fremstilles i miljøvenligt materiale og er lette at gøre rene. De står stabilt og er lavet til at kunne klare en vægt på op til 15 kilo. Et bord, der indeholder rigeligt med opbevaringsplads i form af skuffer, reoler og kurve giver plads til bleer, vådservietter, heldragter og meget mere.

Tilbehør til puslekommoden

En blød puslepude gør det muligt for barnet at ligge sikkert og komfortabelt på puslebordet. Her anbefales det også at købe miljøvenlige materialer, der er lette at gøre rene. En faldsikring sørger for, at puslepuden ikke skrider, og din baby ikke falder ned. Når der er blevet badet og puslet, nyder mange børn de varme stråler fra en infrarød lampe over puslebordet. En uro sørger for afveksling og underholder din baby under stunden på jeres puslebord, mens du er beskæftiget med at skifte ble.

Registrering nyhedsbrev
© tectake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:Vi afsender din ordre samme dag, som du bestiller den, hvis: