Ønskeliste

Børnetavler

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Børnetavler til små Picasso'er

Børn elsker at lade kreativiteten få frit løb - med sin helt egen tavle på børneværelset er muligheden for det til stede. I stedet for at male på papir (eller på tapetet) maler børnene med kridt på en stor flade i sort skifer. Nogle modeller har også en ekstra side i hvid, der kan dekoreres med specielle stifter og magnetstifter. Begge sider kan let tørres af, så der med det samme kan laves et nyt billede.

Vores tip: Maletavler egner sig også rigtig godt til de smås første skrive- og regneøvelser. De praktiske stykker kridt og stifte kan børnene nemt holde om og dermed lege med at skrive bogstaver og tal på tavlen.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.