Ønskeliste

Lakeringstilbehør

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Spraymaling for professionelle

Når man arbejder med autolakering, skal man beskytte luftvejene mod farlige dampe og støvpartikler med en beskyttelsesmaske. Dette er for din egen sikkerhed, fordi indånding af farvepartikler, isocyanater og organiske opløsningsmidler under spraymaling kan forårsage alvorlige, uoprettelige skader, som muligvis først viser sig flere år efter, at du har arbejdet uden maske.

Ud over en støvmaske af høj kvalitet har både professionelle malere og hobby-lakerere brug for trykloftkoblinger og et manometer, når dagen står på spraymaling. Sikkerhedskoblingerne og trykmålingsapparatet sørger for, at du kan sprøjte farven på i en tilstrækkelig mængde og med et konstant tryk. Dette forhindrer såkaldte fiskeøjne og pletter og garanterer et perfekt resultat.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.