Ønskeliste

Bar Butler Dispenser

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Kapacitet
  1. 24
  2. 10
  3. 6
  4. 4

Højdepunktet i enhver hjemmebar: din drinkdispenser

Den hyggelige pub i byen er flyttet ind i dit hjem! En barbutler til din hjemmebar gør det nemlig muligt for dig altid at kunne tappe en frisk drink til dine gæster direkte fra flasken - inklusiv afslappet pub-stemning. Der kan spændes flere af de gængse flasker i forskellige størrelser fast på sådan en drinkdispenser, således at du kan dosere og skænke forskellige cocktails og ”mocktails” nemt og præcist.

En sådan praktisk drinkdispenser fremstilles som regel i robust aluminium, og deres pakninger og doseringskryds er forsynet med gummi. Der findes forskellige varianter af drikkedispensere, fx med fast fod eller til at hænge op på væggen.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.