Ønskeliste

TV & Projekter loftophæng

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Et loftbeslag til din projektor gør din stue til en hjemmebiograf

Ved hjælp af en projektor bliver din stue til en hjemmebiograf. Uanset om det er Hollywood-film eller ferieoptagelser så kan du nu opleve film derhjemme i storformat og i bedste biografkvalitet. For at din projektor eller din LCD-projektor kan kaste det perfekte billede op på en væg eller et lærred, har du brug for et praktisk beslag til den.

Vores tip: Vælg et universelt loftbeslag, som passer til næsten ethvert apparat på grund af dets justerbare monteringsskinne. Vær også opmærksom på hvilken maximal belastning, beslaget til projektoren kan holde til. Inden du sætter beslaget på, skal du sikre dig, at loftets byggemateriale er stabilt nok til kombinationen af vægten fra loftsbeslaget og projektoren.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.