Måleapparater

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Pulsoximeter: Altid overblik over dit iltniveau

Andelen af ilt i blodet er en vigtig indikator for din sundhed. Derfor kan et pulsoximeter være gavnligt for regelmæssige sundhedstjek eller i forbindelse med træning. Med et fingerpulsoximeter er det enkelt at måle din puls og iltmætning: Man sætter bare sin finger i oximeteret og få sekunder senere har man et præcist resultat.

Realtidsmåling med et fingerpulsoximeter fra tectake er pålidelig med mulighed for en visuel advarselsfunktion, når målingen falder under en ønsket værdi. Kort tid efter, at resultatet er blevet målt, slukker fingerpulsoximeteret af sig selv, hvilket giver en længere batterilevetid. Du kan betjene oximeteret med et enkelt tryk på en knap, og den er nem at have med på farten, da den at kan puttes i tasken uden at fylde eller veje for meget.

Oximetere bruges af konkurrencedygtige atleter, hospitaler og mange andre fagfolk, fordi det giver en god og hurtig indikation for ens fysiske tilstand. Gør det nemt for dig selv, at få regelmæssigt overblik over en af de vigtigste indikatorer for en stærk og velfungerende krop med denne lille handy iltmåler.

Registrering nyhedsbrev
© tectake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:Vi afsender din ordre samme dag, som du bestiller den, hvis: