Ønskeliste

Makeup-kuffert

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Makeup-kuffert - skønhed to go

Med en smart makeup-kuffert har du altid dine skønheds- og plejeprodukter lige ved hånden, når du er på farten. Du kan vælge mellem sminkekufferter i stabile og ridsefaste materialer som aluminium eller hård plast. Kosmetikkufferterne findes i mange populære farver som rosa, sølv og sort.

Som regel består en makeup-kuffert af flere hylder eller rum: I det store rum i bunden er der plads til børster, hårspray, krøllejern og andre større genstande. De små siderum på sminkekufferten kan man inddele til mascara, øjenskygge, eyeliner og neglelak samt skønhedsredskaber som pincet, neglefil og små svampe.

Gør lige som de professionelle skønhedseksperter: Und dig selv en fin makeup-kuffert og vær topstylet, selv når du er ude at rejse.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.