Ønskeliste

Motionscykel

Filter
Farvegruppe
 1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Størrelse
 • Hometrainer model 1
  575,00 dkk
  FRI FRAGT
  (7)
  • Hometrainer model 2
   775,00 dkk
   FRI FRAGT
   (2)
   • Crosstrainer
    1.095,00 dkk
    FRI FRAGT
    • Dip station
     495,00 dkk
     FRI FRAGT
     (2)
     • Ryg- og mavetræner
      425,00 dkk
      FRI FRAGT
      (1)
      • Romaskine med LCD display
       1.545,00 dkk
       FRI FRAGT
       (1)
       • Mavetrainer
        395,00 dkk
        FRI FRAGT
        • Bentræner
         395,00 dkk
         FRI FRAGT
         • Spinningcykel
          1.695,00 dkk
          FRI FRAGT

          De bedste motionscykler til hjemmet

          Det er ikke nogen hemmelighed: De fleste mennesker bevæger sig for lidt i hverdagen, hvilket på sigt kan føre til sundhedsmæssige problemer som overvægt, hjerte-karsygdomme og rygsmerter. Alligevel viger de sig tilbage for at tage i fitnesscentret - fordi abonnementerne er så dyre, fordi der er alt for langt derhen, eller fordi åbningstiderne ikke er fleksible nok. Kender du de her undskyldninger? Så bør du måske overveje at få dig dit eget lille fitness center: Med en motionscykel af høj kvalitet kan du træne i fred og ro derhjemme - og endda hvornår du vil.

          Motionscykel til muskelopbygning og fedtforbrænding

          Før du køber en motionscykel, skal du først definere dine sportsmæssige mål. Ønsker du først og fremmest at tabe dig? Så har du brug for en fitnessmaskine, som forbedrer din udholdenhed. Det kan fx være en crosstrainer, et løbebånd og et ergometer. Hvis det mere handler om at opbygge muskler for dig, så skal du vælge en vægtbænk, en romaskine eller en multistation. Vores tip: Man kan se, om en motionscykel er i god kvalitet, hvis den er godt forarbejdet og vejer relativt meget. Det forhindrer fitnessmaskinen i at kunne vælte. For at undgå at belaste sener og led for meget, skal du være opmærksom på, om løbebåndet har en god afdæmpning på trædefladen, og om crosstraineren har en elliptisk bevægelse kørende.

          Tips til træningen derhjemme

          30 minutters daglig træning er nok til at forbedre din kondition betragteligt. Prøv at få forskellige øvelser på din motionscykel ind i din træning, så du får fat i flere forskellige muskelgrupper, og træningen ikke bliver for kedelig. Hvis man har lyst, kan man lytte til sin yndlingsmusik imens, så man kan nå nye højder i sin træning. Vigtigt: Enhver træning starter med lidt let opvarmning og slutter med blød udstrækning.

          © TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

          Forsendelsesinformationer:Vi afsender din ordre samme dag, som du bestiller den, hvis: