Ønskeliste

Grillbestik

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Grillbestik - grillmesterens værktøj

Mmmm, duften af grillede steaks og sprøde grillpølser er ganske enkelt himmelsk! Det hører sig til om sommeren på samme måde som de lune nætter og det at gå i bare tæer. Men de, som ønsker at nyde disse lækkerier, har dog ikke kun brug for en passende gas- eller kulgrill eller en elektrisk grill, men også det passende grillbestik. Vi kan tilbyde dig en masse forskellige sæt, der er overskueligt organiseret i en aluminiumskuffert.

Vores sæt af grillbestik indeholder grilltænger og bøfvendere til at vende kødet med og sikrer dermed, at kødet får lige meget varme på hver side. Desuden indeholder vores grillbestiksæt grillspyd til tilberedning af behørige shashlik-spyd eller sunde grøntsagsspyd. Den indeholder også majskolbeholdere, grillgafler, steakknive og meget mere. Vi ønsker jer masser af fut i grillen - og naturligvis velbekomme!

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.