Ønskeliste

Julepynt

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Højde

Julepynt bringer stemning ind i dit hjem

Når dagene bliver kortere, og de første snefnug falder, er det tid til at komme i den rette julestemning med noget stilfuldt julepynt. Romantisk julebelysning som lyskæder, lysbuer og LED-rensdyr sørger for varmt lys i den mørke årstid og får ikke kun smilet frem hos børn.

Adventskranse, juledekorationer, krybber og traditionelle figurer som engle og julemanden hører også til blandt det populære julepynt. Ofte holdes juleudsmykningen i de klassiske nuancer som rød, guld og sølv, men der findes også mere moderne varianter i tyrkis, grøn eller pink. For at dit hus ikke kommer til at virke overfyldt, bør du arrangere de enkelte elementer i dit julepynt efter farve.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.