Ønskeliste

UV-beskyttelse

Filter
Farvegruppe
 1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Mål
Diameter
 1. 190 cm
 2. 201 cm
 3. 210 cm
 4. 244 cm
 5. 30 cm
 6. 305 cm
 7. 350 cm
 8. 366 cm
 9. 396 cm
 10. 40 cm
 11. 425 cm
 12. 427 cm
 13. 457 cm
 14. 5,8 cm
 15. 6,5 cm
 16. 60 cm
 17. 80 cm

Parasollen: Skyggegiveren på de varme dage

En parasol sørger for solbeskyttelse på altanen eller terrassen. Traditionelle parasoller er strandparasoller med en massiv fod og en stang i træ eller aluminium. Større modeller slås for det meste op og i med et håndsving og kaldes markedsparasoller.

Hængeparasoller er særligt praktiske til solbeskyttelse, fordi de ikke har nogen generende stang, og stoftaget kan hænge frit over havebordet eller liggestolen. Haveparasoller findes i forskellige former: Ud over de klassiske, runde parasoller kommer kantede modeller også mere og mere på mode.

Vores tip: Når du skal vælge din markedsparasol, skal du være opmærksom på, om den har et tungt, stabilt stativ og et stoftag i god kvalitet. Materialer i bomuld, hør eller acryl med mærket UV 50+ giver en ideel solbeskyttelse.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.