Ønskeliste

Beskyttelsesgitter

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Størrelse

Et sikkerhedsgitter beskytter dine vinduer mod indbrud

Særligt kælder- og stuevinduer er populære blandt folk med lange fingre til at komme ind i din bolig og tømme den. Sæt en stopper for forbryderne og sæt et modstandsdygtigt sikkerhedsgitter i noget robust materiale som smedejern eller varmgalvaniseret rustfrit stål på dine vinduer. Kriminalstatistikken kan nemlig dokumentere følgende: Hvis en tyv skal bruge længere end 28 sekunder til at bryde ind, så smutter han tomhændet videre ...

Vidste du... At kvalitetsgitre til vinduer imidlertid findes i mange dekorative designs, fx i en fortryllende grenform eller med små prydfugle. På den måde fungerer dit sikkerhedsgitter ikke kun som en funktionel beskyttelse imod indbrud, men giver også dit vindue et fedt blikfang!

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.