Ønskeliste

Dørhåndtag

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Rosetudførelse
  1. BB
  2. PZ
  3. WC

Døre og dørhåndtag for en hjemlig stemning

Ikke kun møbler, vægfarve, gulvbelægning og pynt bidrager til atmosfæren i dit hjem. Også valget af passende døre og dørhåndtag spiller en vigtig rolle. Vælg nogle dørhåndtag, der passer til din indretningsstil: Modeller i bronze virker smarte og elegante, mens dørhåndtag i kunststof er mere moderne i det. Tip: Dørhåndtag i jern er en ægte klassiker og tilpasser sig på harmonisk vis i enhver indretning.

Hvis der er børn i din husholdning, bør dørene selvfølgelig også egne sig til små børn. Vær opmærksom på, om dørhåndtagene har nogen skarpe kanter og består af et materiale, der er let at rengøre.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.