Polyrattan loungesæt

Loungesæt i Polyrattan: Gør din terrasse til en udendørsstue

Stilfulde polyrattan loungesæt indbyder til udendørs afslapning: De smarte sofaer, skamler, stole og borde fremstilles i slidstærkt polyrattan med hynder, der er egnet til udendørs brug, og som kan overleve mindre regnskyl. Kvalitetsdesignet, de medfølgende hynder til loungesæt og den lave højde på møblerne skaber en hjemlig stemning med det helt rigtige lounge-touch. Med disse udendørs loungesæt vil du og dine gæster føle jer godt tilpas - hvad enten det er til eftermiddagskaffe, over et godt glas vin efter fyraften eller til en løssluppen grillfest.

Hvad skal du være opmærksom på ved køb af et polyrattan loungesæt

Loungesæt i polyrattan er stabile og godt forarbejdet. De står på et lige terrassegulv uden at vakle og har rigeligt med plads til både dig og din familie. Hvis man ofte får besøg, bør polyrattan-loungen udvides med ekstra stole og skamler - så er der en behagelig siddeplads til alle.

Vores tip: Polyrattan loungesæt kommer til deres ret, hvis du har masser af plads til rådighed i haven eller på terrassen. Hvis den er placeret i direkte sol, bør du sørge for at lave skygge over dine havemøbler med en parasol, et solsejl eller en markise.

Loungesæt fremstilles i robust polyrattan

I modsætning til havemøbler i naturlig rattan er loungemøbler i polyrattan yderst sejlivede og vejrbestandige: Regn, sne, frost og kraftig sol kan ikke skade det kunstige fletværk. Udendørssofaer og -stole er lette at rengøre, og eventuelt skidt kan ganske enkelt bare sprøjtes væk med haveslangen. Optisk og haptisk er der ikke den store forskel på polyrattan loungesæt og lounges i naturlig rattan. Det er egentlig ikke så mærkeligt, for de er nu en gang begge håndlavet. Vidste du: Polyrattan er et yderst miljøvenligt materiale og 100 % genanvendeligt.