Ønskeliste

Arbejdsbænke

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Mål

En uundværlighed for diverse handymen er et værkstedsbord

Arbejdsbordet er hjertet i ethvert værksted. For at du kan gøre alle dine handyman-projekter til virkelighed, bør du lægge mærke til følgende, når du vælger dit værkstedsbord: Fx skal bordpladen på arbejdsbordet have tilstrækkeligt med arbejdsplads og lagerplads til værktøj og materialer. Hvis du ønsker at arbejde med tunge ting, bør du være opmærksom på, om bordpladen er tyk nok.

Højden på arbejdsbordet er også afgørende: Hvis man godt kan lide at stå op og save, skrue og hamre, så har man brug for en højere høvlebænk end handymen, der sidder ned og arbejder. Benene bør være fremstillet i massivt træ eller metal, så dit værkstedsbord kan stå sikkert.

Vores tip:Hvis du ikke har så meget plads til rådighed i din hobbykælder eller i garagen, så bør du vælge at købe et værkstedsbord, der kan klappes sammen.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.