Ønskeliste

Betonblandere

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Et kraftfuldt røreværk sparer tid og kræfter

Hvis man vil blande eller røre forskellige råstoffer som mørtel, farve eller klister sammen, har man brug for en omrører med en kraftig motor, et praktisk håndtag og stabile piskeris. Der findes forskellige modeller: En propelomrører bruges først og fremmest til homogenisering og suspension. Bladomrørere, agitatorer og ankerrøreværk passer perfekt til de krav der stilles til at kunne forarbejde råstofferne.

Vores tip: Hvis du køber en omrører med håndkraft, skal du især være opmærksom på kvaliteten. Det er kun kvalitetsmodeller, der kan forarbejde seje materialer som beton eller puds uden at overophede. Grundlæggende er det sådan, at jo hørere watttallet er, desto kraftigere er røreværket.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.