Brusekabiner og -vægge

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Mål
Størrelse

Brusekabine: Perfekt til badekar og bruser

Undgå besværet med at skulle fjerne vandet på hele badeværelset, når du har været i bad. Med en smart og alsidig bruseafskærmning, som du kan montere direkte på dit brusegulv, får du hurtigt skærmet dit brusehjørne ordentligt af. Som et alternativ til vores standard brusevæg, finder du også en brusevæg til badekar i tectake-webshoppen. Med en bruseafskærmning er det nemmere at bruge dit badekar som kombineret brusekabine og badekar uden, at du skal bekymre dig om vand på gulvet.

Vores brusekabiner har solide rammer i aluminium, der får dem til at stå sikkert og stabilt på badeværelset. De fås med folde- eller skydedøre, der er udstyret med gummilister, der gør det muligt at lukke dørene helt tæt, så vandet ikke slipper uden for kabinen.

En bruseafskærmning giver dit badeværelse et hurtigt løft, der gør det lidt mindre omstændeligt at gå i bad. Samtidig opnår du mere sikkerhed ved at undgå vand på gulv og vægge. Installationen er så enkel, at du hverken behøver at være håndværker eller handy for at montere brusevæggen. Med en monteringsvejledning på 6 skridt har du hurtigt fået samlet den nyeste opgradering til dit badeværelse.

Registrering nyhedsbrev
© tectake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:Vi afsender din ordre samme dag, som du bestiller den, hvis: