Ønskeliste

Badeværelsesmøbler

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Badeværelsesmøbler til din personlige wellnessoase

I følge en undersøgelse tilbringer danskerne 47 uger, altså næsten et helt år af deres liv på deres badeværelse. Er det ikke en god grund til at gøre badeværelset hyggeligt og hjemligt med pæne badeværelsesmøbler? Og endelig har det tidligere ”vådrum” for længst forvandlet sig til en luksuriøs wellness-oase, hvor både mænd og kvinder godt kan lide at tilbringe deres tid.

Skabe under vasken, skabe generelt, kommoder, reoler og rulleskabe hører til de mest populære badeværelsesmøbler: Bag ved døre og ned i skuffer forsvinder skønhedspleje som shampoo, showergel og barbergrej. Ud over opbevaringsmøbler bliver der også mere og mere gjort brug af siddemøbler – lige fra en lille skammel til en stor, behagelig lænestol. Disse badeværelsesmøbler indbyder nemlig til at slappe af og lade op.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.