Ønskeliste

Håndvask

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Mål

Den helt rigtige håndvask til dit badeværelse

Udvalget af håndvaske er stort: Der findes modeller, der skal indbygges eller fungere som opsats, fritstående håndvaske og håndvaske (skåle), som monteres på bordpladen, og endelig findes der enkelt- og dobbelthåndvaske. Der findes en håndvask til enhver smag: Fra de moderne til de tidløse og endelig de usædvanlige designervaske. Det afhænger naturligvis først og fremmest af, hvor meget plads du har til rådighed, hvilken håndvask der vil egne sig godt til dit badeværelse. Også armaturerne spiller en vigtig rolle, som der bør tages hensyn til, når der skal tages en beslutning.

Det koster masser af arbejdskraft og penge at skifte en håndvask ud. Vælg derfor en kvalitetshåndvask i noget robust materiale som keramik. Investeringen kan godt betale sig: Du vil have glæde af sådan en håndvask i lang tid.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.