Ønskeliste

Toiletsæt

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Toiletsæt for god hygiejne på toilettet

Vidste du det? En dansker tilbringer i gennemsnit mere end et halvt år på toilettet i løbet af sit liv. Det er da grund nok til at gøre sig et par tanker om at lave en tiltalende indretning på "det rolige sted". I vores online-butik finder du toiletsæt i ens design, der ud over en toiletbørste også indeholder toiletpapirholder og en skraldespand til badeværelset.

Vores tip: Beskidte toiletbørster kan du få rene igen, hvis lægger dem i blød, efter du har gjort toilettet rent. Du skal bare putte toiletbørsten ned i toiletkummen, efter du har hældt toiletrensen derned, og vent så i ca. 30 minutter. Herefter skyller du efter med rent vand, og så er toiletbørsten befriet for skidt og snavs.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.