Ønskeliste

Askestøvsugere

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Praktiske askestøvsugere til pejsen, brændeovnen og grillen

Der går ikke røg af en brand uden ild, siger et gammelt ordsprog. Og der, hvor der har været ild, vil der være aske til overs. Og så er det godt at have en askestøvsuger ved hånden til at fjerne asken. Takket være det stabile sugerør i aluminium og den bøjelige metalslange kan du uden besvær støvsuge din pejs og brændeovn ren for aske. Det indbyggede filtersystem i din askestøvsuger sørger for, at du kan arbejde risikofrit.

Vores tip: Når du skal vælge din askestøvsuger, skal du være opmærksom på motorens ydeevne og størrelsen på askebeholderen. På den måde kan du nemt og hurtigt få rengjort din pejs – og snart tænde op igen.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.