Ønskeliste

Pejsevogn

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Sådan stabler du brænde ordentligt - i en brændevogn

En brændevogn gør det muligt for dig at opbevare dit brænde direkte ved siden af pejsen eller brændeovnen, hvor det står stablet rent og ordentligt. På den måde har du dit brænde lige ved hånden, når du vil tænde lidt hyggeligt op eller vil fyre lidt ekstra op.

Brændevognene fås i forskellige udgaver i metal eller i kurveflet. Modeller med hjul er særligt praktiske, fordi du så kan hente frisk brænde med brændevognen fra dit lager i haven eller i laden direkte. Nogle brændevogne har desuden også en ekstra funktion som en indbygget skuffe til en antænder og en holder til pejseredskaber. Eller de leveres med tilbehør som skovl, kost og ildrager.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.