Dørhåndtag

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material
  1. 469 kr
    UVP 520 kr.
    (77)

Døre og dørhåndtag for en hjemlig stemning

Det er ikke kun møbler, vægmaling, gulv og pynt, der bidrager til atmosfæren i dit hjem. Valget af passende døre og dørhåndtag spiller også en vigtig rolle for at give hjemmet skabe et lækkert finish. Vælg dørhåndtag, der passer til din indretningsstil: Modeller i bronze virker smarte og elegante, mens dørhåndtag i plastik er mere moderne. Dørhåndtag i jern er en ægte klassiker og tilpasser sig på harmonisk vis i enhver indretningsstil. Hvis der er børn i din husholdning, bør dørene også egne sig til små børn. Vær opmærksom på, om dørhåndtagene har skarpe kanter og om de består af et materiale, der er let at rengøre.

Foldedør – Et billigt alternativ til en almindelig dør

En foldedør er et billiget alternativ til en almindelig dør. Der findes et utal af varianter, som du kan finde på nettet og går fra en billig pris til flere tusind kroner. En af de fordelene ved at vælge en foldedør, er at den ikke behøver gulvplads til at kunne svinge frem og tilbage. Derfor er de særligt velegnede til mindre rum, der ellers ville være svære at indrette. En foldedør kan ligeledes være løsningen i karme med specialmål, hvor almindelige døre dermed ikke passer. I stedet for at bruge ekstra penge på at investere mange penge i en speciallavet dør, kan man her i stedet vælge at få en foldedør, der kan skæres til i højden og dermed nemt og billigt tilpasses karmen. Foldedøren kan enkelt skubbes til siden og dermed skabe nem gennemgang og en følelse af åbenhed mellem to rum. Dermed er det en nem måde hurtigt at opdele eller sammenlægge to rum.

Hvordan monteres en foldedør?

Til forskel for en almindelig dør, skal en foldedør ikke sættes fast ved hjælp af hængsler på karmen. Derimod skal der hænges en skinne op i det øverste af karmen, og for nogle modeller også i bunden. Den foldedør, du kan købe hos tectake, er en af de enkleste at montere. Det eneste, det kræver, er at skinnen monteres øverst i karmen ved hjælp af skruer. Herefter monteres døren i den side af karmen, som man gerne vil have foldedøren til at sidde fast i. Modellen fra tectake kan uden problemer monteres fra begge sider. Mere skal der ikke til, før du har monteret en pladsbesparende foldedør, der kan give god afskærmning mellem to rum.