Smykkeskrin og smykkestativer

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material
  1. 739 kr
    UVP 1.120 kr.
    (94)
  2. 419 kr
    UVP 635 kr.
    (93)
  3. 309 kr
    UVP 445 kr.
    (93)
  4. 169 kr
    UVP 300 kr.
    (95)
  5. 169 kr
    UVP 295 kr.
    (84)

Gem dine smykker i stilfulde smykkeskrin

Passionerede fashionistas har vidst det i lang tid: Smarte kæder, moderigtige armbånd og funklende øreringe skaber optiske højdepunkter og forfiner på den måde ethvert outfit. For at du altid kan have dine skatte lige inden for rækkevidde og vælge det helt rigtige smykke, bør du tjekke vores stilfulde opbevaringsmuligheder til smykker ud i vores online-butik.

Smykker kan pifte ethvert kedeligt outfit op og er ofte prikken over i’et i dit look – hvad enten det er en enkel halskæde til hverdagsbrug eller store øreringe til festen. Men leder du ligesom mange andre ofte efter dit yndlingsarmbånd, der hele tiden har det med at forsvinde? Så er et smykkeskrin en oplagt mulighed for altid at have dine yndlingssmykker lige ved hånden.

Hos tectake.dk har vi samlet et lille, men fint udvalg af smykkeopbevaring, som alle kan holde styr på dine armbånd, øreringe og halskæder. Måske har du brug for et smykkeskrin med lås, som holder nysgerrige pilfingre væk, eller også vil et smykkestativ passe bedre til dig? Uanset hvad finder du billige smykkeskrin i forskellige størrelser og med forskellige indretninger, så du kan finde lige det skrin, der passer bedst til dit behov.

Udstil dine fineste smykker på et smykkestativ

Hvis du har mange elegante og fine smykker i din samling, hvorfor så ikke gøre dem til en del af indretningen i dit soveværelse? Med et smykkestativ kan du hænge dine fineste smykker op og lave en lille udstilling. På den måde har du både glæde af smykkerne, når de hænger om din hals eller dit håndled, men også når de ikke er i brug. Med et smykkestativ får du med andre ord både smykkeopbevaring og dekoration i ét.

Smykkestativet er sammensat af aftagelige ruller, så du hurtigt og let kan tage det smykke af, som du vil friske dit look op med – og du kan derfor hele tiden skifte din udstilling ud med andre ure, armbånd og lignende, lige når du har lyst.

Hold styr på dine smykker

Med et smykkeskrin bliver det let at holde styr på dine smykker. Vælg fx imellem praktiske smykkeskrin, som kan slås op, som har utallige rum, små smykkeskabe med spejl og skuffer eller klassiske smykkeskrin med nøgle til. Der findes smarte smykkestativer med aftagelige hjul til dine ure og armbøjler samt stilfulde urkasser i forskellige farver. Hvilken af vores smykkebokse må snart få lov til at opbevare dine smykker?

Et smykkeskrin med rumdeling er helt oplagt, når du har mange smykker, som du hurtigt og let vil have adgang til, uden du skal lede alle dine gamle smykkeæsker igennem for at finde det smykke, du har i tankerne. I skrinet er det let at holde orden på dine smykker, så du altid ved, hvor de er.

Smykkeopbevaring holder dine smykker flotte

For at dine smykker kan holde sig flotte og skinnende længst muligt, er det en god idé at investere i smykkeopbevaring. Når du opbevarer dem i et smykkeskrin, ligger de ikke og ridser op ad hinanden, ligesom de heller ikke får sollys og luft. Sol, luft og fugt får smykker – og særligt dem i sølv – til at oxidere, og det gør dem mørke og triste at se på.

Her på siden finder du altid et bredt udvalg af billige smykkeskrin – og selvom de ikke er på tilbud, kan du således uden store omkostninger holde dine smykker smukke længst muligt. Se alle vores billige smykkeskrin her på siden, hvor vi på trods af prisen ikke har gået på kompromis med hverken kvalitet eller design.