Spisebordsstole

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material
 1. 1.239 kr
  UVP 1.490 kr.
  (87)
 2. 1.239 kr
  UVP 1.490 kr.
  (89)
 3. 649 kr
  UVP 745 kr.
  (81)
 4. 709 kr
  UVP 895 kr.
  (91)
 5. 689 kr
  UVP 895 kr.
  (87)
 6. 3.075 kr
  UVP
  (86)
 7. 839 kr
  UVP 1.120 kr.
  (91)
 8. 2.229 kr
  UVP 2.540 kr.
  (90)

Spisebordsstole til sociale sammenkomster

Findes der noget dejligere end at sidde rundt om et spisebord og spise sammen med sin familie og venner, mens man taler om alt mellem himmel og jord? For at du og dine gæster kan sidde rigtig behageligt, skal du vælge at købe dig nogle kvalitets spisestuestole. Især stolesæt med flere spisebordsstole er praktiske, og de skaber et ensartet look i køkkenet og i spisestuen.

Forskellige modeller af spisebordsstole

Som regel består spisebordsstole af et robust træ- eller metalstel. Polstrede stole har herudover en blød polstring med farverigt stof- eller læderbetræk. Hertil fås også køkkenstole i flettet rattan eller kunststof, der er lette at rengøre. Armlæn eller et ekstra højt ryglæn gør spisebordsstolene ekstraordinært hyggelige. Vidste du... At en "frisvinger" er en stol uden bagben, som man kan læne sig tilbage i, når man har spist?

Passende stole til dit spisebord

Læderstole passer særligt godt til moderne spiseborde med en luftig glasplade, mens spraglede køkkenstole i kunststof egner sig rigtig godt til simple træborde. Hvis man foretrækker den rustikke landstil, kan man placere spisebordsstole i naturlig rattan eller massivt træ rundt om bordet. Tænk i den sammenhæng på, at hver eneste person, der tager plads ved dit spisebord, skal have 60 centimeters albuerum i bredden og 60 centimeter i dybden til rådighed. Den ideelle sædehøjde ligger på 45 centimeter, og eventuelle armlæn skal kunne passe ind under bordpladen. Vores tip: Hvis du er usikker på dit valg af spisebordsstole, skal du vælge en model, der kan justeres i højden. Sådan en kan uden problemer tilpasses højden på dit bord. Det kan herudover godt svare sig at have klapstole på lager i tilfælde af uventede gæster eller større selskaber.