Levering

Denne hjemmeside er kun for gratis levering af varer til kunder i Danmark. Alle varemodtagelser skal underskrives af en voksen i alderen 18 år og derover ved levering.

 

  • Leveringsomkostninger og estimerede tidsplaner er specificeret i Fors. omk. / Levering sektionen og når du afgiver en ordre. Vi gør alt for at levere varer inden for de anslåede frister, men forsinkelser er lejlighedsvis uundgåelige på grund af uforudsete faktorer. Levering er altid på købers risiko og bekostning, såfremt køberen ikke er en forbruger. Sælgeren har ret til, men er ikke forpligtet til, at forsikre varerne for købers regning på købers anmodning.
  • Risiko for tab og skader på varer overgår til dig, når varerne er i din fysiske og faktiske besiddelse. Bemærk dog, at i tilfælde, hvor køber har givet fuldmagt til, at pakken kan leveres uden underskrift, overgår ansvar for varen til køber, så snart den er leveret på købers leveringsadresse.
  • Sælger forpligter sig til at sende varerne til køberen umiddelbart efter indgåelse af købskontrakten og købers gennemførsel af betaling.
  • Der skal være nogen til stede på leveringsadressen på leveringstidspunktet. I tilfælde af, at der ikke er nogen til stede, vil chaufføren tage varen med til et opsamlingssted (en GLS-pakkeshop, et posthus eller en postbutik), og kunden vil blive adviseret omkring hvad, der så skal ske. Hvis kunden ønsker at give tilladelse til, at chaufføren må aflevere pakken et sted på leveringsadressen uden, at modtageren er til stede, eks. i en carport, hos naboen, eller lign., skal dette noteres i adressefeltet, når ordren gennemføres. Bemærk at al risiko i så fald overgår til køber ved leveringen.
  • Levering sker til adressens hoveddør i stueplan. Således står det for kundens eget ansvar at få varen transporteret ind i boligen, hvorfor det ikke kan lægges TecTake eller transportøren til ansvar, hvis varen f.eks. ikke kan komme ind i en opgang eller lign. Hvis varen mod forventning ikke kan bæres ind i boligen, står evt. returfragt for købers regning - også hvis varekøbet ønskes annulleret. Leveringstiden hos TecTake er typisk 1-3 arbejdsdage efter bestilling. Der vil i forbindelse med ordrebekræftelsen, fremsendes vejledende leveringstider til kunden.