Ønskeliste

Firma

TecTake Danmark ApS
Landemærket 5, 1. sal
1119 København K

CVR: 35631305

Telefon: 53839303
Email: mail@tectake.dk

Udenretslig konfliktløsning

EU-komissionen stiller en onlineplatform (ODR-platformen) til klonfliktløsning til rådighed. Platformen finder man under følgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Hvis kunden har bopæl  i den Europæiske Union, består muligheden for en udenretslig konflikløsning i tilfælde af uenigheder ved kontraktlige forpligtelser ved køb af varer på nettet. Vi er forpligtet til at informere dem om ODR-platformens eksitens og i denne sammenhæng også vores email adresse mail@tectake.dk.

Billededokumentation

For at se en liste over alle copyrights og kilder til billeder og fotos samt grafikker brugt på denne side, klik her.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.