Bolig

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material
 1. 2.059 kr
  UVP 2.675 kr.
  (81)
 2. 1.089 kr
  UVP 1.720 kr.
  (91)
 3. 779 kr
  UVP 1.120 kr.
  (87)
 4. 3.239 kr
  UVP 3.735 kr.
  (98)
 5. 569 kr
  UVP 930 kr.
  (87)
 6. 989 kr
  UVP 1.490 kr.
  (88)

Skab dig et hyggeligt hjem - med vores boligtrends

Et hyggeligt indrettet hjem er det sted, vi trækker os tilbage til for at slappe af og føle os godt tilpas. Her kobler vi fra efter en lang arbejdsdag og tilbringer masser af dejlige stunder sammen med familie og venner. I vores online-butik kan du finde alt, hvad du har brug for til at indrette din bolig - lige fra møbler til belysning, boligtekstiler og pynt. Vi rådgiver dig gerne, inden du køber.

Sådan finder du de rigtige møbler

Vi kan tilbyde dig et stort udvalg af kvalitetsmøbler til soveværelset, stuen, badeværelset og dit hjemmekontor. Før du bestiller dine favoritter hjem, bør du måle helt præcist op, hvor meget plads du har. Når du skal planlægge din boligindretning, kan det være fornuftigt at lave en plantegning over det pågældende rum - det er lige meget, om du gør det helt klassisk på papir eller digitalt på en computer. Overvej også hvilken stil, du foretrækker: Lyse møbler virker moderne og indbydende, mens mørke møbler er traditionelle og fine i det. Du kan vælge mellem forskellige populære indretningsstile, fx rustik landstil, hyggelig lounge-stil og nostalgisk retrostil.

Mere lys! Sådan kommer dit hus til at skinne på ny

For at skabe en feel good-stemning på et værelse er belysningen afgørende. Her fungerer lyskilden enten som blød baggrundsbelysning, med belysningen i centrum eller som funktionelt arbejdslys. Alt efter hvilket resultat du går efter, har du brug for et mix af forskellige lyskilder og lamper: Mens loftslamper lyser hele rummet op, giver LED-lister og væglamper med skærm et behageligt, indirekte lys. Vores tip: I entréen, i trappeopgangen og foran husdøren har solcellevæglamper med bevægelsessensor vist sig at være gode.