Låsbare arkivskabe

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material

Kontor- og arkivskabe for mere orden på arbejdspladsen

Et arkivskab bruges til at opbevare dine vigtige filer og arbejdsdokumenter på et sikkert og organiseret sted. Filmapper er tydeligt sorteret på individuelt højdejusterbar hyldeplads. Afhængigt af dine behov kan du vælge et kontorskab med det ønskede antal opbevaringsrum, et arkivskab med fuldt udtrækkelige skuffer eller en kombination af opbevaring og skuffer. Hvis du vil opbevare personlige og værdifulde ejendele eller tøj, er det låsbare kontorskab det rigtige valg for dig. Stålskabet har forskellige størrelses opbevaringsrum og en tøjstang.

Kontor- og arkivskabene fra tectake er nemme at montere, stabile og holdbare takket være højkvalitets pulverlakeret stål. Støjabsorberende gummibuffere på de forstærkede hængslede døre på stålskabene giver mulighed for et behageligt arbejdsmiljø. Dit ønskede arkivskab er udstyret med en cylinderlås med to nøgler, så dine dokumenter og værdigenstande er beskyttet mod uautoriserede personers adgang.

Vælg dit arkivskab i sort eller gråt og skab et ryddeligt og sikkert arbejdsmiljø på kontoret, i kælderen eller på værkstedet.