Ønskeliste
Menu

Kontorstole

Filter
Farvegruppe
 1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
 • Kontorstol Patrick
  fra 325,00 dkk
  FRI FRAGT

  leveringstid: 1-3 arbejdsdage

  (6)
 • Kontorstol Marius
  fra 475,00 dkk
  FRI FRAGT

  leveringstid: 1-3 arbejdsdage

 • Gaming stol Optimus
  fra 975,00 dkk
  FRI FRAGT

  leveringstid: 1-3 arbejdsdage

 • Taburet med hjulProduktet fås snart
  fra 395,00 dkk
  FRI FRAGT

  leveringstid: 1-3 arbejdsdage

  (22)

Kontorstole, der letter arbejdsdagen

Den gennemsnitlige danske arbejdstager tilbringer 220 dage om året på kontoret – for det meste siddende på kontorstolen. De mange timers skærmarbejde hver dag kan føre til alvorlige muskelspændinger og rygproblemer på grund af den usunde kropsholdning, man har ved skrivebordet. Men du kan godt gøre noget forebyggende: med en ergonomisk korrekt skrivebordsstol.

Ømme skuldre, ryg og nakke er et voksende problem, som skyldes forkerte siddepositioner på jobbet. Vi sidder mange timer af døgnet foran skrivebord og computer, og det stiller krav til vores skrivebordsstol. Her på siden finder du kontorstole, som hjælper dig med at fokusere på din arbejdsopgave frem for dine ømme skuldre. Vores udvalg af kontorstole har nemlig ergonomi som førsteprioritet, så du får det bedste ud af tiden foran skrivebordet enten i hjemmet eller på arbejde, og du ikke behøver døje med nakkespændinger, når dagen er forbi.

Den bedste kontorstol er ergonomisk

Det er vigtigt, at din kontorstol passer til dig. Den bedste kontorstol er nemlig den, der matcher dig og dine arbejdsmåder bedst muligt. Gå derfor efter en arbejdsstol, hvor du kan tilpasse højde og arbejdsstilling i forhold til dit arbejde og dine vaner.

Moderne modeller har den såkaldte synkronmekanik, som gør det muligt at indstille sædehældning og ryglæn parallelt. Den integrerede affjedring i sædedybden regulerer sig efter din vægt, når du sætter dig i kontorstolen. Kontorstole med ryglæn, der når op til skuldrene, er særligt behagelige. Et ryglæn, der buer indad, støtter området omkring din læn optimalt. Du finder her på siden et udvalg af kontorstole med og uden armlæn – hvad du vælger er helt op til dig.

Sid godt – arbejd godt

For at få det bedste og mest optimale ud af din arbejdstid skal du sidde godt på din arbejdsstol. Gør du det, vil din nye stol blive din bedste kollega. Prøv dig frem med kontorstolen ved dit skrivebord og foran din computer – det er den bedste måde at finde ud af, om I er et rigtigt match. Sæt dig foran skærmen i en opretholdt position, indstil sæde, ryglæn og armlæn, og find den mest behagelige position.

Dine ben skal være i en 90 graders vinkel, lårene skal ligge vandret på sædet, og begge fødder skal røre gulvet. Når du sidder på stolen, skal der være mindst to fingres luft mellem sædets forkant og knæhaserne. Fra dine lår og op til bordkanten skal der være en håndsbredde plads. Det handler om at finde den bedste kontorstol for dig.

Husk underlag til din kontorstol

Når du er på jagt efter et godt kontorstol-tilbud, skal du ikke bare være opmærksom på den ergonomiske del. Du skal også tænke på hjulene på din nye kontorstol. Mens hårde hjul bedst egner sig til gulve med tæpper, er blødere hjul særligt velegnet til hårdere gulve som parket- og laminatgulv.

Men uanset gulvtype er det en god idé at anskaffe et underlag til kontorstol. Bruger du et underlag på et tæppe, vil stolen køre bedre, og bruger du underlaget på et hårdt parketgulv, vil du skåne gulvet, så det ikke får ridser eller på anden måde beskadiges.

Billig kontorstol i høj kvalitet

Hos TecTake mener vi, at alle skal have råd til en kontorstol i god kvalitet. Derfor forhandler vi et bredt udvalg af kontorstole i materialer, der sikrer, at du har din trofaste kollega i mange år frem. Du kan vælge mellem mange forskellige materialer som nylon, polyester og polyurethan, ligesom du kan gå på jagt i et hav af spændende farver. Hvad enten du er til en frisk pink eller en frodig grøn, finder du det her på siden – for designet er en lige så vigtig del af kontorstolen.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:Vi afsender din ordre samme dag, som du bestiller den, hvis: