Om os

tectake er din online butik, når du søger de nødvendige artikler til husholdning, tilbehør til stuen, babyudstyr og meget mere.

 

tectake er en ung, international og dynamisk e-handelsvirksomhed med et bredt sortiment inden for bolig, husholdning, fritid og hobby. Praktiske produkter til husholdning, tilbehør til stuen, udstyr til babyen, redskaber til køkkenet: dette og langt mere udgør den brede vifte af det høje kvalitetssortiment hos tectake. Kunden, der går til tectake finder det hele samlet på ét sted. Uanset om det drejer sig om biltilbehør, campingudstyr, møbler, udstyr til haven, grillartikler eller tilbehør til kæledyr forsyner vi vores kunder med alle de ting, der gør hverdagen og det forefaldende arbejde lettere. Herved undgås den uoverskuelige, tidskrævende søgning blandt mange forskellige udbydere.

 

tectake står for pålidelighed, kundetilfredshed og fremragende priser. Vores kunders tilfredshed er vores topprioritet. Vi arbejder konstant på at forbedre vores ydelser og kvaliteten af vores produkter og på at nå det allerhøjeste niveau. Dette bekræftes af vores TrustPilot-anmeldelser. Internationalt er tectake repræsenteret ved virksomhedens egne onlinebutikker, der betjener kunder i mange europæiske lande.

 

Med vores vision og vilje ønsker vi at udvide vores sortiment, både i kvantitet og i kvalitet. Når vores kunder er glade, er vi ligeså.