Ønskeliste

Kradsetræer

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Højde

Kradsetræ: Katteejernes vigtigste møbel

Katte er små rovdyr – også selvom man næsten ikke mærker det på de blidt spindende krammedyr. Derfor kan vores hustigre rigtig godt lide at hvæsse deres kløer og gøre sig klar til jagt – også selvom de kun nedlægger garnnøgler i uld og tøjdyrsmus. Og for at din lille missekat ikke kommer på den idé at hvæsse sine klør på dine værdifulde møbler, bør du stille et kradsetræ til rådighed for den. Vi giver dig tips til, hvordan du finder et passende kradsetræ til din kat.

Kradsetræets materiale og udstyr

Vælg et kradsetræ i noget naturmateriale som sisal eller træ, for kattene klatrer ikke kun på kradsetræet, de gnasker også rundt i det. Kradsetræer med betræk, der kan tages af og vaskes, er særligt praktiske i tilfælde af, at der skulle ske et lille uheld. Kradsetræer med indbyggede rør, huler, fordybninger og liggeflader er særligt populære. De bliver ikke kun brugt til at hvæsse klør på, men også til at lege, sove og gemme sig på.

Katte hvæsser typisk deres kløer i barken på træer ude i naturen. Derfor efterligner vores kradsetræer også træer og bark med naturmaterialer i netop træ eller sisal for at give katten den mest naturtro oplevelse med kradsetræet. Når en kat hvæsser kløer, er det altså en del af dens naturlige adfærd. Den gør det blandt andet som afstressende adfærd, for at markere territoriet og mest af alt for at holde sine kløer i orden. Kattekløer fornyes hele tiden, og når din kat hvæsser kløer, er det for at kradse det yderste lag af, så de nye skarpe kløer kan komme frem.

Højde og placering af klatretræet

Lavere og mellemhøje klatretræer egner sig først og fremmest til yngre katte: Kattekillinger lærer nemlig ret hurtigt at klatre op på et klatretræ – men det kræver dog lidt øvelse at komme ned igen. Loftshøje modeller er det rigtige valg, hvis der lever flere katte i dit hjem: Her er der plads til alle dine missekatte.

Vores tip: Katte vil helst opholde sig der, hvor der er mennesker. Vælg derfor et klatretræ, der er let at få til at passe ind i din bolig, og giv det en central plads i din stue. Så vil din hustiger også gerne godtage klatretræet.

Kradsetræer til den aktive kat

Når du har en kat i hjemmet, bør du også per automatik eje et kradsetræ til katte. For katte er ikke kun søde kæledyr, der veltilfredse spinder. Katte er også aktive rovdyr, som fra naturens side hvæsser deres kløer. Derfor er et kradsetræ et vigtigt redskab – særligt for indekatte, som ikke får hvæsset kløer i naturen – fordi de ellers vil bruge en kokosmåtte, møbler eller tæpper som kradsegenstand for at tilfredsstille deres naturlige behov.

Her på siden finder du et bredt udvalg af kradsetræer og klatretræer til katte. Hvad enten du ønsker at forkæle din kat med et stort kradsetræ med trapper fra gulv til loft eller et lille træ med kurve, har vi den perfekte løsning til dig.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.