Handelsvilkår

Juridisk enhed

TecTake Danmark Aps

Frederiksborggade 20B, 1. sal
1360 København K
Danmark

VAT: DK35631305
CVR: 35 63 13 05
Telefon: +45 32 42 12 82
E-Mail: mail@tectake.dk

Indledning

Denne hjemmeside drives af TecTake Danmark Aps (refereret til som "TecTake / vi / vores / os"). Som bruger af denne hjemmeside (refereret til som "du / din") anerkender du, at enhver brug af denne hjemmeside, herunder eventuelle transaktioner du foretager (refereret til som "brug / bruger"), er underlagt vores vilkår og betingelser nedenfor, som også omfatter alle andre vigtige hyper-linked sektioner f.eks. Fors. omk. / Levering, og Persondatapolitik.

Vær venlig at:
- Læse disse vilkår og betingelser omhyggeligt igennem, før du bruger denne hjemmeside
- Udskrive en kopi til senere reference
- Læs venligt vores Persondatapolitik afsnit om dine personlige oplysninger

§ 1 Generelt

1.1 Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via mail til mail@tectake.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

1.1 Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via mail til mail@tectake.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

1.2 Hvis du ikke er en forbruger, bekræfter du, at du har fuldmagt til at forpligte enhver virksomhed, på hvis vegne du bruger denne hjemmeside. 

§ 2 Ordreforløb

Bestilling / køb via www.tectake.dk.

2.1 Se venligst 'Ordreprocessen', for at få oplysninger om processen. Alle ordrer, som du placerer på denne hjemmeside, vil blive genstand for acceptbehandling i overensstemmelse med disse vilkår og betingelser.

2.2 Bekræftelsestrinnet indeholder de sidste detaljer i din bestilling. Umiddelbart efter dette vil vi sende dig en bekræftelsesmail med anført kundenavn, køb inkl. priser og fragtomkostninger. Skulle der være uoverensstemmelser mellem ordrebekræftelsen og købers ordre, skal køber uden unødig ophold kontakte TecTake. Alle priser på www.tectake.dk er oplyst i danske kroner inkl. moms.

2.3 Ved at klikke på knappen "Køb nu" sender køber den udfyldte og eventuelt korrigerede bestillingsformular til sælgeren og giver dermed et bindende tilbud om at indgå en købsaftale med sælgeren. Det er kun muligt at sende ordreformularen ved at bekræfte vilkårene og fortrydelsesretten.

2.4 Vi gemmer ikke detaljerede oplysninger om din ordre for dig, så du efterfølgende kan få direkte adgang til dem på denne hjemmeside, og derfor bør du udskrive disse vilkår og betingelser og bestillingsbekræftelse til din egen registrering. Hvis du ønsker at få specifikke oplysninger om dine tidligere ordrer så Kontakt os.

§ 3 Betaling

Vi tager imod betalingsmetoderne kreditkort/dankort, PayPal, MobilePay og bankoverførsel. Vi tager ikke kortgebyrer. Ved betaling med bankoverførsel og PayPal er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 

3.1 Sælger forpligter sig til at sende varerne til køberen umiddelbart efter indgåelse af købskontrakten og købers gennemførsel af betaling.

3.2 For at sikre, at dit kreditkort eller din PayPal-konto ikke bliver brugt uden dit samtykke, vil vi validere navn, adresse og andre personlige oplysninger, som du under bestillingsprocessen har afgivet, ved at sammenholde disse informationer mod passende tredjeparts databaser. Ved at acceptere disse vilkår og betingelser, indvilliger og accepterer du, at sådanne kontroller foretages. Ved udførelsen af disse kontroller, kan personlige oplysninger leveret af dig, til tider videregives til en kredit vurderings bureau eller lignende, der måske registrere og gemmer disse oplysninger. Du kan være forvisset om, at dette kun sker for at bekræfte din identitet, at en kredit check ikke udføres, og at din kreditvurdering vil være upåvirket. Alle oplysninger leveret af dig, vil blive behandlet sikkert og i nøje overensstemmelse med Persondataloven. 

3.3 Den pris du betaler, er den pris der vises på denne hjemmeside på det tidspunkt vi modtager din ordre, bortset fra følgende undtagelser: 
Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde have opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

3.4 Betaling kan ske ved enhver metode der er angivet i Betalingsmåder.

3.5 Ved betaling med MobilePay sker betalingen direkte fra det betalingskort, kunden har tilknyttet Mobilepay.

3.6 Alle priser er angivet i danske kroner og er inklusiv moms (hvis relevant), efter gældende aktuelle satser, men ikke porto, medmindre andet udtrykkeligt er angivet. 

3.7 Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil: 
 

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller 
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

3.8 For at kunne tilbyde Klarnas betalingsmetoder, vil vi muligvis overføre dine personlige oplysninger i form af kontakt- og ordreoplysninger til Klarna, for at Klarna kan vurdere, hvorvidt du er kvalificeret til deres betalingsmetoder, og for at skræddersy disse betalingsmetoder til dig. Dine overførte personlige data bliver behandlet i overensstemmelse med Klarnas egen Databeskyttelsesmeddelelse.

§ 4 Levering

4.1 Denne hjemmeside er kun for gratis levering af varer til kunder i Danmark. Alle varemodtagelser skal underskrives af en voksen i alderen 18 år og derover ved levering.

4.2 Leveringstiden fremgår på de forskellige vare kort. Der er gratis levering til i Danmark. Levering er altid på købers risiko og bekostning, såfremt køberen ikke er en forbruger. Sælgeren har ret til, men er ikke forpligtet til, at forsikre varerne for købers regning på købers anmodning.

4.3 Risiko for tab og skader på varer overgår til dig, når varerne er i din fysiske og faktiske besiddelse. Bemærk dog, at i tilfælde, hvor køber har givet fuldmagt til, at pakken kan leveres uden underskrift, overgår ansvar for varen til køber, så snart den er leveret på købers leveringsadresse.

4.4 Vi leverer med GLS eller postnord til hjemmelevering. Der skal være nogen til stede på leveringsadressen på leveringstidspunktet. I tilfælde af, at der ikke er nogen til stede, vil chaufføren tage varen med til et opsamlingssted (en pakkeshop, et posthus eller en postbutik), og kunden vil blive adviseret omkring hvad, der så skal ske. Hvis kunden ønsker at give tilladelse til, at chaufføren må aflevere pakken et sted på leveringsadressen uden, at modtageren er til stede, eks. i en carport, hos naboen, eller lign., skal dette noteres i adressefeltet, når ordren gennemføres. Bemærk at al risiko i så fald overgår til køber ved leveringen.

4.5 Der skal være nogen til stede på leveringsadressen på leveringstidspunktet. I tilfælde af, at der ikke er nogen til stede, vil chaufføren tage varen med til et opsamlingssted (en GLS-pakkeshop, et posthus eller en postbutik), og kunden vil blive adviseret omkring hvad, der så skal ske. Hvis kunden ønsker at give tilladelse til, at chaufføren må aflevere pakken et sted på leveringsadressen uden, at modtageren er til stede, eks. i en carport, hos naboen, eller lign., skal dette noteres i adressefeltet, når ordren gennemføres. Bemærk at al risiko i så fald overgår til køber ved leveringen.

4.6 Ved køb accepterer du, at hvis du nægter modtagelsen af din ordre eller ikke afhenter den fra dit leveringssted, så pakken returneres til vores lager, og der vil blive opkrævet et administrationsgebyr på 100 kr. ved refundering af din ordre. Dette gebyr dækker omkostningerne ved returnering af varerne til vores lager. Vi anbefaler, at du holder øje med dine leveringsmeddelelser og afhenter din pakke til tiden for at undgå dette gebyr.

§ 5 Fortrydelsesret

5.1 Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse. Du har 14 dage fra modtagelse til at give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via mail til mail@tectake.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder link til nedenfor. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Se eventuelt E-mærkets fortrydelsesformular her.

5.2 Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

5.3 Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

5.4 Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på.

Varens stand, når du sender den retur

5.5 Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

5.6 Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

TecTake Danmark Aps
Frederiksborggade 20B, 1. sal
1360 København K
Danmark

5.7 Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

§ 6 Reklamation

6.1 Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

6.2 Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.  
I forbindelse med en reklamation, vil TecTake typisk bede kunden om at fremsende billedlig dokumentation for reklamationen, da TecTake i mange tilfælde kan fremsende kunden reservedele, der kan udbedre manglen/fejlen/skaden, uden at TecTake behøver at tage varen retur. Dette er til hver en tid hurtigere og bedre for kunden.

6.3 Skal en vare retur til TecTake i forbindelse med en reklamation, bedes du kontakte os på forhånd, da vi afhenter varen på en adresse efter dit ønske eller sender dig en forudbetalt pakkelabel. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

6.4 Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores kundeservice på mail@tectake.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 
 
Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 
Klageportalen for Nævnenes Hus.  
 
For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. 
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - https://ec.europa.eu/odr

§ 7 Diverse bestemmelser

7.1 TecTake er ikke ansvarlig for Force Majeure.

7.2 Hvis en del af disse vilkår og betingelser erklæres af en kompetent myndighed for at være ugyldig eller ikke kan håndhæves helt eller delvist, vil gyldigheden eller retskraften af de øvrige dele af disse vilkår og betingelser ikke blive berørt.

7.3 Vi har udvalgt vores varer på det grundlag, at de vil blive brugt til husholdningsbrug. Hvis du planlægger at bruge dem til erhvervsmæssige formål, skal du sørge for at du er dækket af en passende forsikring. Hvis du beslutter dig for at bruge varerne i en virksomhed, udelukker vi (til fulde hvad der er tilladt efter loven) disse garantier og betingelser vedrørende egnethed til et bestemt formål. Vores maksimale erstatningsansvar til erhvervsbrugere, der udspringer af eller i forbindelse med de varer, er begrænset til enten genanskaffelsesværdien af det pågældende vare (undtagen i tilfælde af død eller personskade som følge af vores uagtsomhed eller for svig). I forhold til brugere i erhvervslivet, påtager vi os ikke ansvar for egnethed af varer til erhvervsmæssige formål, ligesom vi heller ikke påtage os ansvaret for tab af brug af varen, eller nogen tab ud over kostpris, i tilfælde af et krav om brud på garantien eller tilstand.

§ 8 Pricerunner købsgaranti

8.1 Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse koster intet og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner.

8.2 Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for 60 minutter efter dit køb. At blive medlem koster intet og tager mindre end tre minutter! Registrer dig for at få PriceRunner Købsgaranti.

8.3 For at Købsgarantien skal gælde er det nødvendigt, at bestillingen er adresseret til dig som privatperson. Du har ret til erstatning, hvis noget går galt i forbindelse med dit køb såsom at varen er beskadiget, en vare mangler ved levering, varen er forkert eller fejlbehæftet eller leveringen udebliver.

8.4 PriceRunner Købsgaranti erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning.

8.5 For de endelige betingelser og oversigt over kategorier, der ikke er omfattet af garantien, besøg PriceRunner. Ja tak, send mig til PriceRunner for gratis registrering!

§ 11 Schlussbestimmungen

11.1 Auf diese AGB und auf den jeweils geschlossenen Kaufvertrag ist ausschließlich deutsches Recht unter Ausschluss des UN-Kaufrechts anwendbar. Ist der Käufer Verbraucher, gilt diese Rechtswahl nur insoweit, als nicht der gewährte Schutz durch zwingende Bestimmungen des Staates, in dem der Verbraucher seinen gewöhnlichen Aufenthalt hat, entzogen wird.

11.2 Sofern der Käufer Kaufmann, juristische Person des öffentlichen Rechts oder öffentlich-rechtliches Sondervermögen ist, wird für alle Streitigkeiten, die sich aus oder im Zusammenhang mit dem geschlossenen Vertrag oder diesen AGB ergeben, der Geschäftssitz des Verkäufers inKøbenhavn K als Gerichtsstand vereinbart.

11.3 Hinsichtlich des Vertragsschlusses mit Kaufleuten, juristischen Personen des öffentlichen Rechts oder öffentlich-rechtlichen Sondervermögen wird als Erfüllungsort für die Lieferung der Ware und für die Zahlung des Kaufpreises ebenfalls der Geschäftssitz des Verkäufers in Igersheim vereinbart.

11.4 Sollten eine oder mehrere Klauseln dieser Geschäftsbedingungen ganz oder teilweise unwirksam sein, so soll hierdurch die Gültigkeit der übrigen Bestimmungen nicht berührt sein.

§ 12 Informationen zum Portal der EU-Kommission zur Online-Streitbeilegung, Alternative Streischlichtung

12.1 Die EU-Kommission stellt ein Online-Portal zur Streitbeilegung („OS-Plattform“) zur Verfügung, die über den Link https://ec.europa.eu/consumers/odr/ erreichbar ist. Sofern der Käufer ein in der europäischen Union wohnhafter Verbraucher ist, besteht die Möglichkeit, zur außergerichtlichen Beilegung von Streitigkeiten über vertraglichen Verpflichtungen aus Online-Kaufverträgen diese Plattform zu nutzen.

12.2 Zur Teilnahme an einem Streitbeilegungsverfahren vor einer Verbraucherschlichtungsstelle ist der Verkäufer nicht verpflichtet und grundsätzlich nicht bereit.

§ 13 Informationen zum Verkäufer

TecTake Danmark Aps
Frederiksborggade 20B, 1. sal
1360 København K

Telefon: +45 32 42 12 82
Mandag til Torsdag: fra 10:00 til 12:00 og 14:00 til 15:00

Fax: 07931 - 99192599
E-Mail: mail@tectake.dk

WEEE-Reg.-Nr. DE 59131102
Umsatzsteuernummer-Identifikationsnummer: DK35631305
Amtsgericht Ulm Registergericht HRB 727066