Handelsvilkår

Juridisk enhed

TecTake Danmark Aps

Frederiksborggade 20B, 1. sal
1360 København K
Danmark

VAT: DK35631305
CVR: 35 63 13 05
Telefon: +45 32 42 12 82
E-Mail: mail@tectake.dk

Indledning

Denne hjemmeside drives af TecTake Danmark Aps (refereret til som "TecTake / vi / vores / os"). Som bruger af denne hjemmeside (refereret til som "du / din") anerkender du, at enhver brug af denne hjemmeside, herunder eventuelle transaktioner du foretager (refereret til som "brug / bruger"), er underlagt vores vilkår og betingelser nedenfor, som også omfatter alle andre vigtige hyper-linked sektioner f.eks. Fors. omk. / Levering,og Persondatapolitik.

Vær venlig at:
- Læse disse vilkår og betingelser omhyggeligt igennem, før du bruger denne hjemmeside
- Udskrive en kopi til senere reference
- Læse vores Persondatapolitik afsnit om dine personlige oplysninger

§ 1 Generelt

1.1 Vi forbeholder os retten til at ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid. Sådanne ændringer vil træde i kraft, når de offentliggøres på hjemmesiden (se datoen øverst), og det er dit ansvar at læse de vilkår og betingelser i hvert tilfælde du bruger denne hjemmeside, og din fortsatte brug af hjemmesiden tilkendegiver din accept af at være bundet af de seneste vilkår og betingelser.

1.2 Hvis du ikke er en forbruger, bekræfter du, at du har fuldmagt til at forpligte enhver virksomhed, på hvis vegne du bruger denne hjemmeside.

1.3 Når du bruger visse TecTake tjenester, bør du læse de supplerende oplysninger med hensyn til disse tjenester, da disse oplysninger vil give dig alle detaljer om, hvordan du bruger sådanne tjenester.

1.4 Visse tjenester på hjemmesiden vil kræve registrering, og efterfølgende adgang til disse tjenester, vil være underlagt et godkendt login Brugernavn og Adgangskode ("Brugernavn detaljer"). Oplysninger du giver på denne hjemmeside, skal være korrekte og fuldstændige. Alle Adgangskode detaljer der er accepteret, kan tilbagekaldes efter vores skøn, og er eksklusivt til dig og kan ikke overdrages, og skal behandles som strengt fortroligt på alle tidspunkter. I tilfælde af at du har nogen bekymringer vedrørende dine Adgangskode detaljer eller bliver opmærksom på enhver form for misbrug, skal du straks informere os herom (se Kontakt for mere information og fuldstændige kontaktoplysninger).

§ 2 Ordreforløb

Bestilling / køb via www.tectake.dk.

2.1 Se venligst 'Ordreprocessen', for at få oplysninger om processen. Alle ordrer, som du placerer på denne hjemmeside, vil blive genstand for acceptbehandling i overensstemmelse med disse vilkår og betingelser.

2.2 Bekræftelsestrinnet indeholder de sidste detaljer i din bestilling. Umiddelbart efter dette vil vi sende dig en bekræftelsesmail med anført kundenavn, køb inkl. priser og fragtomkostninger. Skulle der være uoverensstemmelser mellem ordrebekræftelsen og købers ordre, skal køber uden unødig ophold kontakte TecTake. Alle priser på www.tectake.dk er oplyst i danske kroner inkl. moms.

2.3 Ved at klikke på knappen "Køb nu" sender køber den udfyldte og eventuelt korrigerede bestillingsformular til sælgeren og giver dermed et bindende tilbud om at indgå en købsaftale med sælgeren. Det er kun muligt at sende ordreformularen ved at bekræfte vilkårene og fortrydelsesretten.

2.4 Vi gemmer ikke detaljerede oplysninger om din ordre for dig, så du efterfølgende kan få direkte adgang til dem på denne hjemmeside, og derfor bør du udskrive disse vilkår og betingelser og bestillingsbekræftelse til din egen registrering. Hvis du ønsker at få specifikke oplysninger om dine tidligere ordrer så Kontakt os.

§ 3 Betaling

Vi tager imod betalingsmetoderne kreditkort/dankort, PayPal, MobilePay og bankoverførsel. Vi tager ikke kortgebyrer. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

3.1 Sælger forpligter sig til at sende varerne til køberen umiddelbart efter indgåelse af købskontrakten og købers gennemførsel af betaling.

3.2 For at sikre, at dit kreditkort eller din PayPal-konto ikke bliver brugt uden dit samtykke, vil vi validere navn, adresse og andre personlige oplysninger, som du under bestillingsprocessen har afgivet, ved at sammenholde disse informationer mod passende tredjeparts databaser. Ved at acceptere disse vilkår og betingelser, indvilliger og accepterer du, at sådanne kontroller foretages. Ved udførelsen af disse kontroller, kan personlige oplysninger leveret af dig, til tider videregives til en kredit vurderings bureau eller lignende, der måske registrere og gemmer disse oplysninger. Du kan være forvisset om, at dette kun sker for at bekræfte din identitet, at en kredit check ikke udføres, og at din kreditvurdering vil være upåvirket. Alle oplysninger leveret af dig, vil blive behandlet sikkert og i nøje overensstemmelse med Persondataloven.

3.3 Den pris du betaler, er den pris der vises på denne hjemmeside på det tidspunkt vi modtager din ordre, bortset fra følgende undtagelser:
Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde have opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

3.4 Betaling kan ske ved enhver metode der er angivet i Betalingsmåder.

3.5 Ved betaling med MobilePay sker betalingen direkte fra det betalingskort, kunden har tilknyttet Mobilepay.

3.6 Ejendomsretten til enhver vare du bestiller på denne hjemmeside og som vi samtidig har behandlet og modtaget fuld betaling for, overgår til dig ved leveringen af varen.

3.7 Alle priser er angivet i danske kroner og er inklusiv moms (hvis relevant), efter gældende aktuelle satser, men ikke porto, medmindre andet udtrykkeligt er angivet.

§ 4 Levering

4.1 Denne hjemmeside er kun for gratis levering af varer til kunder i Danmark. Alle varemodtagelser skal underskrives af en voksen i alderen 18 år og derover ved levering.

4.2 Leveringsomkostninger og estimerede tidsplaner er specificeret i Fors. omk. / Levering sektionen og når du afgiver en ordre. Vi gør alt for at levere varer inden for de anslåede frister, men forsinkelser er lejlighedsvis uundgåelige på grund af uforudsete faktorer. Levering er altid på købers risiko og bekostning, såfremt køberen ikke er en forbruger. Sælgeren har ret til, men er ikke forpligtet til, at forsikre varerne for købers regning på købers anmodning.

4.3 Risiko for tab og skader på varer overgår til dig, når varerne er i din fysiske og faktiske besiddelse. Bemærk dog, at i tilfælde, hvor køber har givet fuldmagt til, at pakken kan leveres uden underskrift, overgår ansvar for varen til køber, så snart den er leveret på købers leveringsadresse.

4.4 Sælger forpligter sig til at sende varerne til køberen umiddelbart efter indgåelse af købskontrakten og købers gennemførsel af betaling.

4.5 Der skal være nogen til stede på leveringsadressen på leveringstidspunktet. I tilfælde af, at der ikke er nogen til stede, vil chaufføren tage varen med til et opsamlingssted (en GLS-pakkeshop, et posthus eller en postbutik), og kunden vil blive adviseret omkring hvad, der så skal ske. Hvis kunden ønsker at give tilladelse til, at chaufføren må aflevere pakken et sted på leveringsadressen uden, at modtageren er til stede, eks. i en carport, hos naboen, eller lign., skal dette noteres i adressefeltet, når ordren gennemføres. Bemærk at al risiko i så fald overgår til køber ved leveringen.

4.6 Levering sker til adressens hoveddør i stueplan. Således står det for kundens eget ansvar at få varen transporteret ind i boligen, hvorfor det ikke kan lægges TecTake eller transportøren til ansvar, hvis varen f.eks. ikke kan komme ind i en opgang eller lign. Hvis varen mod forventning ikke kan bæres ind i boligen, står evt. returfragt for købers regning - også hvis varekøbet ønskes annulleret. Leveringstiden hos TecTake er typisk 1-3 arbejdsdage efter bestilling. Der vil i forbindelse med ordrebekræftelsen, fremsendes vejledende leveringstider til kunden.

§ 5 Fortrydelsesret

5.1 Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via mail til mail@tectake.dk eller tlf. +45 32 42 12 82 (man.-tors. 10-12 og 14-16). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Se eventuelt E-mærkets fortrydelsesformular her.

5.2 Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

5.3 Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

5.4 Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på

Varens stand, når du sender den retur

5.5 Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

5.6 Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

TecTake Danmark Aps
Frederiksborggade 20B, 1. sal
1360 København K
Danmark

5.7 Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

§ 6 Reklamation

6.1 Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

6.2 Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. I forbindelse med en reklamation, vil TecTake typisk bede kunden om at fremsende billedlig dokumentation for reklamationen, da TecTake i mange tilfælde kan fremsende kunden reservedele, der kan udbedre manglen/fejlen/skaden, uden at TecTake behøver at tage varen retur. Dette er til hver en tid hurtigere og bedre for kunden.

6.3 Skal en vare retur til TecTake i forbindelse med en reklamation, skal du kontakte os på forhånd, da vi afhenter varen på en adresse efter dit ønske eller sender dig et forudbetalt pakkelabel. Vi er kun forpligtet til at afholde dine rimelige fragtomkostninger, så for at være sikker på at få alle dine fragtomkostninger retur, bedes du altid kontakte os forud for afsendelsen.

6.4 Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores kundeservice på mail@tectake.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - https://ec.europa.eu/odr

§ 7 Rettigheder

7.1 Du anerkender og accepterer, at alle ophavsrettigheder, varemærker og alle andre immaterielle rettigheder i alle materialer og / eller indhold der er tilgængelig som en del af dit brug af dette websted, tilhører og forbliver til enhver tid vores eller vores licensgiveres ejendom. Det er kun tilladt at anvende dette materiale efter udtrykkeligt autorisering af os eller vores licensgivere.

7.2 Du anerkender og accepterer, at det materiale og indhold, der findes inden for denne hjemmeside, er stillet til rådighed for din personlige ikke kommercielle brug, og at du kun må downloade sådant materiale og indhold, med henblik på at bruge denne hjemmside. Du accepterer endvidere, at enhver anden brug af materialet og indholdet fra denne hjemmeside, er strengt forbudt, og du accepterer at du ikke må (og er enig i ikke at hjælpe eller bidrage til nogen tredjepart at) kopiere, reproducere, overføre, offentliggøre, vise, distribuere, kommercielt udnytte eller skabe afledte værker af sådant materiale og indhold.

§ 8 Ansvar og erstatning

8.1 Intet i disse vilkår og betingelser udelukker eller begrænser ansvaret for dødsfald eller personskade forårsaget af uagtsomhed, bevidst urigtige oplysninger, eller ethvert andet erstatningsansvar, som ellers ikke ville være begrænset eller udelukket i henhold til gældende lov.

8.2 Med forbehold jf. afsnit 9.1 ovenfor, bortset fra som udtrykkeligt angivet i disse vilkår og betingelser med hensyn til specifikke varer og undtagelser for de eksklusive retsmidler, der er fastsat i afsnit 5 ovenfor, eventuelle godtgørelser, garantier, vilkår og betingelser (eksplicit eller implicit) er udelukket, hermed i videst muligt omfang tilladt i henhold til gældende lovgivning.

8.3 Med forbehold af afsnit 9.1 ovenfor vil TecTake ikke være ansvarlig, i kontraktlig, erstatningsretslig (herunder med ikke begrænset til uagtsomhed) prækontraktlig eller andre forhold (bortset fra svigagtig- og uagtsomhed, samt urigtige oplysninger) eller på anden måde ud af eller i forbindelse med vilkårene og betingelser for enhver:
- økonomiske tab (herunder men ikke begrænset til tab af indtægter, data, fortjeneste, kontrakter, forretninger eller forventede besparelser), eller
- tab af goodwill eller omdømme, eller
- særlige eller indirekte tab, eller
- opstået eller pådraget af denne part, der udspringer af eller i forbindelse med bestemmelserne i enhver sag i henhold til disse vilkår og betingelser.

8.4 Uanset ovenstående, jf. afsnit 9.1 TecTakes samlede ansvar (som følge af aftalebrud, tort eller andet) for tab eller skade, skal under alle omstændigheder være begrænset til et beløb svarende til det udbetalte beløb eller betalt af dig for de vare(r) i respekt til en hændelse eller serie af hændelser, der kan henføres til den samme klausul.

8.5 Denne klausul 9 har ikke indflydelse på dine rettigheder som forbruger. Det berører heller ikke din kontraktlig fortrydelsesret.

8.6 Vi vil tage alle rimelige forholdsregler for at holde detaljerne i din bestilling og betaling sikkert, medmindre vi er uagtsom, kan vi ikke holdes ansvarlig for eventuelle tab, forårsaget som følge af uautoriseret adgang til oplysninger fra dig.

§ 9 Diverse bestemmelser

9.1 Kontrakten mellem os vil blive reguleret af lovgivningen i Danmark, og enhver tvist mellem os skal løses alene ved retterne i Danmark. Dansk er det eneste sprog, der tilbydes til indgåelse af kontrakten.

9.2 Vi har udvalgt vores varer på det grundlag, at de vil blive brugt til husholdningsbrug. Hvis du planlægger at bruge dem til erhvervsmæssige formål, skal du sørge for at du er dækket af en passende forsikring. Hvis du beslutter dig for at bruge varerne i en virksomhed, udelukker vi (til fulde hvad der er tilladt efter loven) disse garantier og betingelser vedrørende egnethed til et bestemt formål. Vores maksimale erstatningsansvar til erhvervsbrugere, der udspringer af eller i forbindelse med de varer, er begrænset til enten genanskaffelsesværdien af det pågældende vare (undtagen i tilfælde af død eller personskade som følge af vores uagtsomhed eller for svig). I forhold til brugere i erhvervslivet, påtager vi os ikke ansvar for egnethed af varer til erhvervsmæssige formål, ligesom vi heller ikke påtage os ansvaret for tab af brug af varen, eller nogen tab ud over kostpris, i tilfælde af et krav om brud på garantien eller tilstand.

9.3 TecTake har intet ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering af varer eller på anden måde nogen forpligtelse som angivet i disse vilkår og betingelser, hvis det er helt eller delvist forårsaget direkte eller indirekte af omstændigheder uden for vores rimelige kontrol.

9.4 For at kunne give øget værdi til vores kunder, kan vi give links til andre hjemmesider eller ressourcer, som du så kan få adgang til hvis du ønsker det. Du anerkender og accepterer, at du har valgt at indtaste den linkede hjemmeside. Vi er ikke ansvarlig for tilgængeligheden af sådanne eksterne websteder eller ressourcer, og vil ikke gennemgå eller støtter  dig heri og er ikke ansvarlig eller erstatningspligtig, hverken direkte eller indirekte, for praksis vedrørende sådanne hjemmesider, indholdet af sådanne websteder, herunder (uden begrænsning) enhver form for reklame, indhold, varer eller andre materialer eller tjenester på eller tilgængelige fra sådanne websteder eller ressourcer eller den anvendelse, som andre gør af disse hjemmesider eller ressourcer, eller for nogen skader, tab eller lovovertrædelser skabt eller påstås at være forårsaget af eller i forbindelse med brugen af eller tilliden til sådan reklame, indhold, varer eller andre materialer eller tjenester til rådighed på sådanne eksterne hjemmesider eller ressourcer.

9.5 Du må ikke overdrage eller udlicitere nogen af dine rettigheder eller forpligtelser i henhold til disse vilkår og betingelser eller enhver tilknyttet ordre på varer til tredjemand, medmindre det er aftalt skriftligt med TecTake.

9.6 TecTake forbeholder sig ret til at overføre, tildele, forny eller underkontraktere til gavn for hele eller en del af vores rettigheder eller forpligtelser, i henhold til disse vilkår og betingelser eller enhver tilknyttet kontrakt til tredjemand.

9.7 Hvis en del af disse vilkår og betingelser erklæres af en kompetent myndighed for at være ugyldig eller ikke kan håndhæves helt eller delvist, vil gyldigheden eller retskraften af de øvrige dele af disse vilkår og betingelser ikke blive berørt.

9.8 Disse vilkår og betingelser, herunder de dokumenter eller andre kilder, der er omhandlet i disse vilkår og betingelser, erstatter alle tidligere erklæringer opfattelser og aftaler mellem dig og TecTake i forbindelse med brugen af dette websted (herunder rækkefølgen af varer) og udgør hele aftalen og forståelse mellem dig og TecTake for din brug af dene hjemmeside.

§ 10 Pricerunner købsgaranti

10.1 Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse koster intet og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner.

10.2 Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for 60 minutter efter dit køb. At blive medlem koster intet og tager mindre end tre minutter! Registrer dig for at få PriceRunner Købsgaranti.

10.3 For at Købsgarantien skal gælde er det nødvendigt, at bestillingen er adresseret til dig som privatperson. Du har ret til erstatning, hvis noget går galt i forbindelse med dit køb såsom at varen er beskadiget, en vare mangler ved levering, varen er forkert eller fejlbehæftet eller leveringen udebliver.

10.4 PriceRunner Købsgaranti erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning.

10.5 For de endelige betingelser og oversigt over kategorier, der ikke er omfattet af garantien, besøg PriceRunner. Ja tak, send mig til PriceRunner for gratis registrering!

§ 11 Schlussbestimmungen

11.1 Auf diese AGB und auf den jeweils geschlossenen Kaufvertrag ist ausschließlich deutsches Recht unter Ausschluss des UN-Kaufrechts anwendbar. Ist der Käufer Verbraucher, gilt diese Rechtswahl nur insoweit, als nicht der gewährte Schutz durch zwingende Bestimmungen des Staates, in dem der Verbraucher seinen gewöhnlichen Aufenthalt hat, entzogen wird.

11.2 Sofern der Käufer Kaufmann, juristische Person des öffentlichen Rechts oder öffentlich-rechtliches Sondervermögen ist, wird für alle Streitigkeiten, die sich aus oder im Zusammenhang mit dem geschlossenen Vertrag oder diesen AGB ergeben, der Geschäftssitz des Verkäufers inKøbenhavn K als Gerichtsstand vereinbart.

11.3 Hinsichtlich des Vertragsschlusses mit Kaufleuten, juristischen Personen des öffentlichen Rechts oder öffentlich-rechtlichen Sondervermögen wird als Erfüllungsort für die Lieferung der Ware und für die Zahlung des Kaufpreises ebenfalls der Geschäftssitz des Verkäufers in Igersheim vereinbart.

11.4 Sollten eine oder mehrere Klauseln dieser Geschäftsbedingungen ganz oder teilweise unwirksam sein, so soll hierdurch die Gültigkeit der übrigen Bestimmungen nicht berührt sein.

§ 12 Informationen zum Portal der EU-Kommission zur Online-Streitbeilegung, Alternative Streischlichtung

12.1 Die EU-Kommission stellt ein Online-Portal zur Streitbeilegung („OS-Plattform“) zur Verfügung, die über den Link https://ec.europa.eu/consumers/odr/ erreichbar ist. Sofern der Käufer ein in der europäischen Union wohnhafter Verbraucher ist, besteht die Möglichkeit, zur außergerichtlichen Beilegung von Streitigkeiten über vertraglichen Verpflichtungen aus Online-Kaufverträgen diese Plattform zu nutzen.

12.2 Zur Teilnahme an einem Streitbeilegungsverfahren vor einer Verbraucherschlichtungsstelle ist der Verkäufer nicht verpflichtet und grundsätzlich nicht bereit.

§ 13 Informationen zum Verkäufer

TecTake Danmark Aps
Frederiksborggade 20B, 1. sal
1360 København K

Telefon: +45 32 42 12 82
Mandag til Torsdag: fra 10:00 til 12:00 og 14:00 til 16:00

Fax: 07931 - 99192599
E-Mail: mail@tectake.dk

WEEE-Reg.-Nr. DE 59131102
Umsatzsteuernummer-Identifikationsnummer: DK35631305
Amtsgericht Ulm Registergericht HRB 727066