Ønskeliste Ønskeliste
Menu Menu

Hundebure

Filter
Farvegruppe
 1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Mål
Skillevæg
 • Hundebur single med skrå bagvæg
  595,00 dkk
  FRI FRAGT

  leveringstid: 1-3 arbejdsdage

  (25)
  • Hundebur double med lige bagvægFås i flere varianter
   fra 595,00 dkk
   FRI FRAGT

   leveringstid: 1-3 arbejdsdage

   (9)
   • Hundebur single med lige bagvægFås i flere varianter
    fra 545,00 dkk
    FRI FRAGT

    leveringstid: 1-3 arbejdsdage

    (17)
    • Hundebur double med skrå bagvægFås i flere varianter
     fra 845,00 dkk
     FRI FRAGT

     leveringstid: 1-3 arbejdsdage

     (2)
     • Hundebur til transport foldbarFås i flere varianter
      fra 275,00 dkk
      FRI FRAGT

      leveringstid: 1-3 arbejdsdage

      (7)
      • Hundebur med to lågerFås i flere varianter
       fra 375,00 dkk
       FRI FRAGT

       leveringstid: 1-3 arbejdsdage

       (8)

       Hundebur: Sikkerhed på farten

       Uanset om det handler om turen hen til dyrlægen, til hundepasseren eller til den nærmeste hundemark: På et eller andet tidspunkt skal din firbenede ven ind i bilen. Mens nogle hunde er begejstrede for at være medpassagerer fra start af, reagerer andre i første omgang lidt skeptisk. For at gøre transporten sikker, er det nødvendigt, at din hund transporteres i et hundebur. Kun på den måde er din hund sikret mod at blive ramt af flyvende genstande ved fx fuld opbremsning eller endnu værre ved et uheld.

       Hvilken størrelse hundebur?

       Det afgørende for valget af et hundebur er din hunds størrelse: Buret skal have nok plads til, at din firbenede ven kan ligge behageligt, udstrakt og samtidig kan sidde oprejst. Transportboksen må dog ikke være for stor, for ellers vil din hund muligvis kunne blive slynget unødigt rundt, når I kører i bil. Derudover bliver nogle hunde mere rolige under kørsel, hvis de sidder i et mindre bur frem for et stort bur. Du kan enkelt måle et hundebur op derhjemme ved at markere burets fire hjørner på gulvet og få hunden til at lægge sig midten. Hermed kan du se, om hunden har nok plads i det bur, du overvejer at købe.

       Hvilket hundebur anbefales?

       Hvis man er meget på farten med sit dyr, fx til turneringer eller udstillinger, vil man være godt kørende med et hundebur i robust aluminium, der står stabilt i bilen. Hvis hundeburet skal opbevares steder, hvor der er begrænset med plads, er det en god idé at vælge en sammenfoldelig model, der efter brug kan de opbevares uden at fylde særlig meget. Hvis hundeburet skal bruges steder, hvor hunden risikerer at blive plaget af fluer og myg, er det en god idé at investere i et hundebur med et integreret fluenet, der beskytter hunden mod irriterende insekter.

       Sådan vænner du din hund til sin transportboks

       Det ideelle vil være, at en hund allerede kommer til at bruge hundebur, når den er hvalp. Mange opdrættere har derfor en hundetransportboks til rådighed i boligen eller i haven, som hvalpene er begejstrede for at bruge til at lege, tumle eller sove med. På den måde vænner de sig til hundebure i en tidlig alder og accepterer dem som en naturlig del af deres territorium. Men ældre hunde kan stadig godt vænnes til at bruge transportboks - med masser af tålmodighed og en god portion godbidder.

       © TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

       Forsendelsesinformationer:Vi afsender din ordre samme dag, som du bestiller den, hvis: