Ønskeliste

Hundebure

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Mål
Skillevæg

Hundebur: Sikkerhed på farten

Uanset om det handler om turen hen til dyrlægen, til hundepasseren eller til den nærmeste hundemark: På et eller andet tidspunkt skal din firbenede ven ind i bilen. Mens nogle hunde er begejstrede for at være medpassagerer fra start af, reagerer andre i første omgang lidt skeptisk. For at gøre transporten sikker, er det nødvendigt, at din yndling transporteres i et hundebur. Kun på den måde er din hund sikret mod at blive ramt af flyvende genstande ved fx fuld opbremsning eller endnu værre ved et uheld.

Sådan vænner du din hund til sin transportboks

Det ideelle vil være, at en hund allerede kommer til at bruge hundebur, når den er hvalp. Mange opdrættere har derfor en hundetransportboks til rådighed i boligen eller i haven, som ungerne er begejstrede for at bruge til at lege, tumle eller sove med. På den måde vænner de sig til hundebure i en tidlig alder og accepterer dem som en naturlig del af deres territorium. Men ældre hunde kan stadig godt vænnes til at bruge transportboks - med masser af tålmodighed og en god portion godbidder.

Det optimale hundebur til dit dyr

Det afgørende for valget af en transportboks er din hunds størrelse: Buret skal have nok plads til, at din firbenede ven kan ligge behageligt, kan ligge udstrakt og kan sidde oprejst. Transportboksen må dog ikke være for stor, for ellers vil dit dyr muligvis kunne blive slynget unødigt rundt derinde, imens I kører i bil. Kvalitetstransportbokse er lavet i robust aluminium. Hvis man er meget på farten med sit dyr, fx til turneringer eller udstillinger, vil man være godt kørende med et hundebur. Efter brug kan de opbevares uden at fylde særlig meget, og takket være det integrerede fluenet beskytter den også mod irriterende plageånder.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:Vi afsender din ordre samme dag, som du bestiller den, hvis: