Ønskeliste Ønskeliste
Menu Menu

Polyrattan lounges

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Lounge-møbler i rattan: Gør din terrasse til en udendørsstue

Et stilfuldt loungesæt i rattan indbyder til afslapning: De smarte sofaer, skamler, stole og borde fremstilles i slidstærkt polyrattan og med hynder, der er egnet til udendørs brug, og som faktisk kan overleve mindre regnskyl. Kvalitetsdesignet og den jordnære møblering skaber en hjemlig stemning med et touch af lounge. Her vil du og dine gæster føle jer godt tilpas - hvad enten det er til eftermiddagskaffe, over et godt glas vin efter fyraften eller til en løssluppen grillfest.

Hvad skal du være opmærksom på ved køb af en rattan-lounge

Loungesæt i rattan er stabile og godt forarbejdet. De står på et lige terrassegulv uden at vakle og har rigeligt med plads til både dig og din familie. Hvis man ofte får besøg, bør rattan-loungen udvides med ekstra stole og skamler - så er der en behagelig siddeplads til alle. Vores tip: Rattan-lounges kommer særligt godt til deres ret, hvis du har masser af plads til rådighed i haven eller på terrassen. Hvis den er placeret lige i direkte sol, bør du sørge for at lave skygge med en parasol, et solsejl eller en markise.

Loungemøbler i rattan fremstilles i robust polyrattan

I modsætning til havemøbler i naturlig rattan er loungesæt i polyrattan yderst sejlivet og vejrbestandige: Regn, sne, frost og kraftig UV-stråling kan ikke skade det kunstige fletværk. Udendørssofaer og -stole er lette at rengøre, og eventuelt skidt kan ganske enkelt bare sprøjtes væk med haveslangen. Optisk og haptisk er der ikke den store forskel på rattan-loungernes slægtninge i naturlig rattan. Det er egentlig ikke så mærkeligt, for de er nu en gang begge håndlavet. Vidste du... at polyrattan er et yderst miljøvenligt materiale og 100 % genanvendeligt.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:Vi afsender din ordre samme dag, som du bestiller den, hvis: