Ønskeliste

Legetelte

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Kuglebad – masser af sjov for de små

For mange børn er det det ultimative højdepunkt for ethvert besøg i en møbelforretning: Badeturen i de farverige kugler! Tag denne her helt særlige oplevelse med hjem til dine børn og køb et legetelt til børneværelset fyldt med kugler. Det er ”det rene barnemad” at samle kugleteltene.

Uanset om du vælger et kuglebad i rødt eller blåt, med tunnel eller separat taske til kuglerne, med 100 eller 200 kugler – sådan et legetelt til de små vil underholde dem i timevis. Det vækker deres fantasi og sørger for masser af legeglæde at dykke ned i kuglernes farverige verden.

Vores tip:Mange af modellerne har flere vinduer, der kan åbnes, hvilket også gør det muligt at lege kastespil med venner og søskende uden for børneteltet.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.