Excentriske polermaskiner

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material

Excentrisk polermaskine: dit værktøj til professionelt poleringsarbejde

De praktiske excentriske polermaskiner kører med få omdrejninger, udleder næsten ingen varme og har derved også et yderst lavt lydniveau. Specialfunktion: skiven, som polerpuden befinder sig på, roterer ikke, men bevæger sig derimod elliptisk. På grund af dens oscillerende funktionsmåde er den excentriske polermaskine let at håndtere, hvorfor selv nybegyndere kan opnå gode resultater med deres bilpleje. Den egner sig f.eks. fremragende til at polere bil-lak op med.

Sådan gør du: at polere med en excentrisk polermaskine

Påfør en lille mængde polish på det ønskede sted. Læg skiven ned på bilens overflade, hold maskinen lige og tænd først for den nu – på den måde undgår du, at det sprøjter. Vælg et lavt omdrejningstal og fordel polishen uden at lave et for hårdt tryk nedad. For at opnå et optimalt resultat, skal du polere langsomt og i korssting: således overlapper polerpuden det sted, du lige har poleret, med 50%. Nu kan du langsomt øge trykket og omdrejningstallet. Vær dog opmærksom på, at din excentriske polermaskine ikke kipper. For at få en perfekt finish, skal du nu mindske trykket og sætte omdrejningstallet ned igen. Når skiven står helt stille, tager du maskinen af bilens overflade. Til slut tørrer du det sted, du har poleret, af.

Praktisk excentrisk polermaskinesæt

I vores online-butik finder du kraftfulde excentriske polermaskiner med omfattende tilbehør, såsom flere forskellige polersvampe, rotationsskiver, mikrofiberklude og blødt polerskind. Vores apparater egner dig til forskellige opgaver, såsom at fjerne ridser, at polere, at vokse og til højglanslakering. Efter endt arbejde forsvinder din excentriske polermaskine ned i den medfølgende kuffert.