Bodybuilding

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material
 1. 569 kr
  UVP 1.940 kr.
  (87)
 2. 679 kr
  UVP 860 kr.
  (80)
 3. 2.879 kr
  UVP 4.480 kr.
  (90)
 4. 619 kr
  UVP 1.045 kr.
  (79)
 5. 399 kr
  UVP
  (81)
 6. 479 kr
  UVP 745 kr.
  (97)
 7. 579 kr
  UVP 970 kr.
  (66)

Køb bodybuildingudstyr online

En stor brystkasse, brede skuldre og en markeret six-pack – Der er mange, som ønsker at have en muskuløs krop. Ikke underligt, da store muskler udstråler sundhed, styrke og vitalitet. Uanset om du er en glad nybegynder eller en ambitiøs bodybuilder, har tectake alt du skal bruge for at opbygge muskler.

Godt udstyr er afgørende for en effektiv træning derhjemme. Man kommer langt, når bare man har en træningsbænk og en træningsstation som basis for sine øvelser. Træningsstationer er særligt alsidige og tilbyder maksimal funktionalitet og minimalt pladsbehov på grund af det integrerede udstyr som kabeltræk, en bentræk, brysttræk, mavetræner og bænkemodul.

En power rack leveres med et massivt vægtstangsstativ og et vægtskivestativ. Selv tunge øvelser som dødløft og tunge squats er ikke noget problem med dette hjemmetræningsudstyr. Det er selvfølgelig også muligt, at få alle delene separat, såsom vægtstange, dipstativ, squat racks, træningsbænke, bentræner og mavetræner.

Intet træningspas er fuldendt uden et sæt gode vægte. Bodybuildere og andre fitnessentusiaster kan drage fordel tectakes brede udvalg af håndvægte og vægtstænger. Med specielle vægtstænger som curlstangen, udvides specielt det øvelsesspektrum, der er muligt på multivinkelvægtsbænken.

Med en siddebænk, en robust vægtskiveholder og en power rack med kabeltræk kan man skabe et alsidigt fitnesscenter i selv de mindste rum. Takket være udstyrets værdi for pengene, vil etablering af et home gym med tectake-redskaber ikke kun gøre dig stærkere på lang sigt, men også gøre det billigere end et medlemskab til et fitnesscenter.