Haveborde

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Foldefunktion
  1. foldbar
  2. ikke foldbar

Det ideelle havebord til balkon, terrasse og have

Et smukt og praktisk havebord er uundværligt i ethvert udendørsområde, uanset om det er til morgenmad, om eftermiddagen til en afslappet kaffepause eller til et hyggeligt middagsselskab. Hvis du leder efter et smukt og praktisk altanbord til, er du kommet til den rette webshop. Ligeledes har vi passende borde til udestuen og haven. I vores sortiment har vi borde, der gør det muligt at nyde din have endnu mere!

Hvad skal et godt havebord kunne tilbyde

Når man skal afgøre kvaliteten af et havebord er materialet særligt vigtigt, så du er sikker på at det kan tåle at stå udenfor. Vejrbestandige materialer som aluminium er særligt velegnet. Aluminium er vejrbestandig og let at pleje - et aluminiumsbord forbliver smukt i mange år. Derudover giver det et stabilt udendørsbord, der ikke er for tungt, så det er let at flytte på.

Haveborde med et flot design

Et havebord skal være praktisk, men naturligvis også se flot ud. Vi har moderne haveborde lavet af aluminium eller stål i sølv, sort, grå eller brun. Bordpladerne er lavet af paneler i træ-look eller glas. Med et udendørsbord lavet af aluminium behøver du ikke dække bordpladen. Du kan undvære en dug, da dit havebord altid vil være et blikfang, ideelt til familiehygge eller den næste grillfest. Højdejusterbare bordben sikrer et stabilt bord. Du finder også de rigtige havestole i vores online butik, som gør det muligt, at skabe et dejligt afslapningshjørne.

Specielt attraktivt er et havebord med en bordplade af mosaik. Metalramme og stenmosaik indgår i en harmonisk forbindelse. I øvrigt har vi også et smart balkonbord, der er designet til ophængning på balkonrækværket. På denne måde kan man udnytte pladsen på en lille balkon optimalt!

Dine fordele, hvis du køber din nye altanbord i vores butik

Vi tilbyder dig havestole og haveborde i høj kvalitet og med moderne design. Den hurtige levering sikrer, at du inden for få dage kan nyde dit nye udendørsbord - Og så har vi endda gratis levering i hele Danmark!

Registrering nyhedsbrev
© tectake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:Vi afsender din ordre samme dag, som du bestiller den, hvis: