Ønskeliste

Indkøbstrolley

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Indkøbstrolleys - din praktiske shoppingmakker

Med en smart indkøbstrolley hører det endegyldigt fortiden til at slæbe tunge indkøb hjem i upraktiske indkøbsposer. Der findes modeller for enhver smag og pengepung: I let aluminium, med termorum til kølevarer, trolleys med hjul, der kan køre på trapper og sammenklappelige modeller.

Du kan genkende kvalitetstrolleys på deres robuste hjul i fast gummi med en diameter på minimum 20 centimeter. Med sådan en indkøbstrolley kommer du også fremad på selv ujævnt terræn og kan få transporteret dine varer sikkert hjem. Vær desuden opmærksom på, om yderstoffet er i slidstærkt nylon- eller polyesterstof, da disse materialer har lang levetid, er vandtæt og er nemme at rengøre.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.