Ønskeliste

Haveskab

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Haveskabet - et praktisk alternativ til et havehus

Ikke alle haver har nok plads til et havehus eller et redskabsskur. Men hvad skal man så gøre af blomsterjord, urtepotter, haveredskaber og andre udendørsredskaber? Løsningen er: ind i et haveskab med det! Der findes praktiske haveskabe i alle mulige størrelser fra lille og fleksibel til stor og rummelig.

Haveskabe bliver fremstillet i forskellige robuste materialer som kunststof, metal og træ. Modeller i træ skal forbehandles og bearbejdes regelmæssigt for at beskytte dem mod vejrpåvirkninger. Et velegnet underlag i beton eller med fliser og et skifertag eller et galvaniseret tag beskytter yderligere mod fugt. Vidste du... At fra en vis størrelse af anses et haveskab for at være en hytte og skal godkendes af de lokale byggemyndigheder.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.