Campingkøkken

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material
  1. 869 kr
    UVP 1.045 kr.
    (95)
  2. 1.039 kr
    UVP 1.230 kr.
    (91)

Campingkøkken: Et praktisk møbel til ferien

Uanset om du ønsker at tilbringe din næste ferie i et telt, autocamper eller campingvogn: Med et praktisk udekøkken kan du lave mad, ligesom du gør derhjemme. Lær mere om fordelene ved en afslappet ferie.

Alsidigt udekøkken med masser af lagerplads

Et gennemtænkt campingkøkken tilbyder stor lagerplads, der giver dig plads nok til at rumme mad, bestik, service og forskellige køkkenredskaber. Dette giver et bedre overblik over dit grej, som normalt kan være svært at bevare, hvis man er på campingferie uden et rigtigt køkken.

Det er især vigtigt at have lagerplads, der kan aflukkes i områder, hvor der forekommer mange insekter og andre smådyr. Der er næppe noget er mere irriterende end at skulle smide mad ud, fordi ubudne gæster har været mindelige. I meget varme regioner kan høj varme være et problem for madens holdbarhed. I det tilfælde er det korrekte valg et udekøkken, hvis rum er udstyret med et net på bagsiden til god luftcirkulation.

Sammenklappeligt campingkøkken for pladsbesparende transport

Under transporten skal et udekøkken besætte så lidt plads som muligt. For at undgå at mangle plads til meget af det andet essentielle campingudstyr, kan det anbefales at vælge en model, der enkelt og nemt kan foldes sammen eller afmonteres. En lav vægt af campingkøkkenet har også den anden fordel, at den er nem at bære og mindsker vægten på din oppakning.

Stabilt campingkøkken med højdejusterbare fødder

Strukturen skal være enkel og ligetil, så enhver kan sætte det op på få minutter. Det vil gøre det enkelt at samle campingkøkkenet selvom du ikke er vant til at sætte campingmøbler sammen. En letforståelig guide der er let at følge er inkluderet, når du køber udekøkkenet hos tectake.

Når det udendørs køkken er samlet, spiller stabilitet en stor rolle for, hvor brugbart køkkenet er til at lave mad på. Dette gælder især på ujævn grund, som de fleste campister ved ofte findes på campingpladser. Højdejusterbare fødder sikrer maksimal stabilitet. En solidt finish af de enkelte paneler, sidevægge og andre elementer sikrer, at du kan fylde køkkenet helt uden bekymring.

På tectake, så finder du udendørs køkkener af høj kvalitet med de kvalitetsfunktioner, der er beskrevet her. Som du vil bemærke, er en meget god udførelse af køkkenet og en attraktivt pris de to ting, du kan være sikker på, at du får hos os.