Ønskeliste

Ståborde

Filter
Farvegruppe
 1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Diameter
 1. 190 cm
 2. 201 cm
 3. 210 cm
 4. 244 cm
 5. 30 cm
 6. 305 cm
 7. 350 cm
 8. 366 cm
 9. 396 cm
 10. 40 cm
 11. 425 cm
 12. 427 cm
 13. 457 cm
 14. 5,8 cm
 15. 6,5 cm
 16. 60 cm
 17. 80 cm
Foldefunktion
 1. foldbar
 2. ikke foldbar

Praktiske barborde til firmafester, receptioner og fester

Et barbord eller cafebord er det perfekte valg, hvis du har inviteret et stort antal gæster. Gæsterne kan gruppere sig rundt om barbordene og snakke sammen i en afslappet atmosfære. Hertil kan du servere drinks og have små snacks på festbordene. Tommelfingerreglen er, at du skal bruge ca. 20 barborde til ca. 100 personer - selvom antallet af borde naturligvis afhænger af pladsen, du har til rådighed.

Forskellige slags barborde

Barborde findes i forskelligt kvalitetsmateriale som massivt træ, aluminium og kunststof. Modeller i træ virker særlig rustikke og naturlige, men er lidt mere krævende at vedligeholde: Hvis du spilder væske, skal det fjernes med det samme, så materialet ikke svulmer op. Ubehandlede træoverflader bør du lakere med en velegnet olie, inden du tager det i brug. Et klapbord i aluminium og kunststof er meget let og derfor nemme at transportere. Efter brug skal dit barbord blot tørres af med en fugtig klud, og så kan de pakkes ned uden at fylde ret meget. Vores tip: Kvalitetsbarborde kan du genkende på deres robuste og stabile konstruktion. De står sikkert uden at vakle og kommer også uskadt igennem de længere, løsslupne fester.

Pynt dine borde festligt op

Barborde er meget populære til bryllupper: De kan fx stilles op foran kirken eller rådhuset, så du kan skåle med din familie og venner direkte efter vielsen. For at kunne pynte et nøgent barbord, så det passer til den festlige anledning, findes der specielle betræk, der kan trækkes ned over bordene. Sådanne barbordsbetræk kan du købe som metervare eller selv sy dem meget let. Hvis man har lyst, kan man binde stolebetrækkene sammen med en sløjfe på bordbenet og stille blomsterdekorationer på bordene.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.