Solsenge

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material
 1. 749 kr
  UVP 1.490 kr.
  (92)
 2. 429 kr
  UVP 745 kr.
  (92)
 3. 419 kr
  UVP 595 kr.
  (88)
 4. 1.139 kr
  UVP 1.940 kr.
  (84)
 5. 749 kr
  UVP 1.120 kr.
  (90)
 6. 889 kr
  UVP 1.345 kr.
  (80)

Nyd sommeren - på din liggestol

Folk, der tilbeder solen, har vidst det altid: De varme stråler gør én godt! Sollyset sætter gang i produktionen af D-vitamin, lindrer hudsygdomme som akne, psoriasis og atopisk eksem - og giver ganske enkelt bare et godt humør! Hvis du er tilstrækkeligt beskyttet med en solcreme med en høj faktor, solbriller og solhat, så anbefales det derfor i høj grad at nyde lidt behagelig solbadning nu og da. Og for at du ikke skal gå glip af lidt komfort, når du solbader, har vi et stort udvalg af komfortable liggestole i vores online-butik – find den helt rette liggestol til dig.

Hvad kendetegner en god liggestol?

Kvalitetsliggestole kan hurtigt og nemt slås op og klappes sammen igen - du vil jo gerne slappe af og ikke arbejde! Haveliggestole fremstilles i robuste materialer som aluminium, polyrattan, træ og tekstiler. Nogle modeller indeholder praktisk tilbehør som hjul, armlæn eller et soltag. Hvis man godt kan lide at ligge særligt behageligt, så skal man vælge en solstol med en justerbar ryg og hertil hynder med en blød polstring.

Hvad skal du være opmærksom på ved køb af en liggestol?

Din liggestol til haven skal være tilpasset dine individuelle behov: Liggefladen bør være ca. ti centimeter længere end din kropslængde, så du kan ligge og dovne den på en helt afslappet måde. Bredden er også afgørende, for jo bredere liggestolen er, desto mere stabil er den også. Modeller med en bredde fra 65 centimeter kan også anbefales. Hvis man har problemer med knæene, bør man vælge en liggestol med en sædehøjde på mindst 40 eller 50 centimeter, for så er det lettere at komme op af den end ved lavere modeller. Vær også opmærksom på liggestolens bæreevne, især hvis du har en høj kropsvægt eller gerne vil kunne ligge og putte med din partner eller dine børn på liggestolen. Vores tip: Dobbeltliggestole har plads nok til to personer.