Ønskeliste

Massageudstyr

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Und dig selv lidt afslapning - med vores rygmassageapparater

Lange arbejdsdage ved skrivebordet fører ofte til spændinger i området omkring skuldre, nakke og lænd. Her hjælper en behagelig massage, som kan løsne op for de hårde muskler og lindre smerter. Men det er nok de færreste, der tænker over at bringe ”massøren” hjem – i form af professionelt massageudstyr.

Så er det godt, at du kan hente din egen personlige massør hjem til dig selv med vores rygmassageapparater i rigtig høj kvalitet! Massageapparaternes æltende og cirkulære bevægelser hjælper med at nedbryde hverdagsstress, og den indbyggede varmefunktion sørger yderligere for dybdegående afspænding. Prøv det af: Du vil føle dig som et helt nyt menneske med vores massageudstyr!

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.