Fitness

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material
 1. 309 kr
  UVP 525 kr.
  (93)
 2. 769 kr
  UVP 895 kr.
  (95)
 3. 489 kr
  UVP
  (80)
 4. 149 kr
  UVP 185 kr.
  (0)
 5. 309 kr
  UVP
  (93)
 6. 489 kr
  UVP
  (91)

Yogamåtte, stepbænk og stavgangsstave - Køb fitnessudstyr af høj kvalitet online

Udvalget af træningsformer og udstyr større i dag end nogensinde før. Det er dermed blevet enkelt at komme i gang med at opbygge en god kondition. Uanset om det er klassisk træning med håndvægte, yoga, stavgang eller en strabadserende crossfitsession, er træningsmulighederne næsten ubegrænsede. Hos os finder du det rigtige fitnessudstyr til din foretrukne sportsgren.

Udstyr til indendørsfitness

De, der vil kunne træne fleksibelt og ikke ønsker at være afhængig af et fitnesscenter, kan enkelt forvandle deres opholdsstue til deres personlige fitnessrum med vores alsidige fitnessudstyr. En god gulvmåtte er basen for en række effektive øvelser, der kan udføres derhjemme. Dernæst er et fitnessgulv af skum, perfekt som underlag til træningsudstyr såsom stepbænk eller endda som underlag til gulvøvelser. Fitnessgulvet beskytter ikke kun sarte gulve, men dæmper også lyd og vibrationer fra træning med tunge håndvægte.

Klar til den næste crossfit- eller yoga session

Vil du yde dit maksimale og slå din personlige rekord ved hver træning? Så er Crossfit din sport. Med det rette crossfitudstyr, såsom kettlebells og vægtvest, er der lagt op til et effektivt træningspas. Hvis man vil tage det stille og roligt kan man skifte vægtvest og kettlebells ud med en god yogamåtte træne smidighed eller udholdenhed med statiske øvelser

En god restitution af kroppen

Efter en hård træning fortjener dine muskler en hvile. En foam roller er ideelt til dette, da den fremmer blodcirkulationen og løsner kroppen op. Alternativt kan du anskaffe dig et par stavgangsstave og nyde afslappede gåture i det fri.