Ønskeliste

Polyrattan stole

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Rattan-stole: Stilfulde, komfortable og vejrbestandige

Rattan-stole har for længst taget vores terrasser, altaner og haver med storm. Med deres tidløse udseende og smarte lounge-design gør de alle udendørsområder til ægte feel good-oaser som minder om en rigtig stue. Hvad enten det er for at skabe en yndlingsplads under parasollen eller for at kunne have flere personer rundt om et bord: Havestole i rattan indbyder til afslapning og vil helt sikkert også komme til at gøre dig begejstret.

Fordelene ved havestole i polyrattan

Når man taler om havestole i rattan, så menes der næsten altid modeller i polyrattan. Det drejer sig her om et kunstigt fremstillet fletmateriale i polyethylen, der findes med flade fibre eller med rundflet. Rattan-stole i polyrattan imponerer med sine mange fordele: De er vejrbestandige, så regn, frost og intensiv solindstråling kan ikke skade dem. Materialet kan ikke optage fugt, så det tørrer hurtigt efter et sommerligt regnskyl. Kvalitetsstole i rattan er yderst stabile på grund af deres aluminiumsstel, men polyrattan-flet er for det meste meget blødt og komfortabelt - også uden hynder. Til sidst overbeviser havestole i polyrattan også med at være lette at pleje og vedligeholde: Diverse skidt kan ganske enkelt bare sprøjtes væk med haveslangen.

Polyrattan vs. rattan

Det forholder sig helt anderledes for havemøbler i naturlig rattan. Hertil bruges der plantefibre fra rattanpalmens stamme, og materialet er meget let, skørt og ikke vejrbestandigt. Alligevel har havemøbler i naturlig rattan mange fans, for det drejer sig jo nu en gang om ægte håndarbejde. Havestole i polyrattan tager det populære flettede udseende op og adskiller sig faktisk ikke rigtigt mere fra deres slægtninge i naturlig rattan. Og: Også rattan-stole laves i hånden, for det meste på de traditionsrige fabrikker i Sydøstasien, der har specialiseret sig i fletværk.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.