Polyrattan stole

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material

Rattan-stole: Stilfulde, komfortable og vejrbestandige

Rattan-stole har for længst taget vores terrasser, altaner og haver med storm. Med deres tidløse udseende og smarte lounge-design gør de alle udendørsområder til ægte feel good-oaser som minder om en rigtig stue. Hvad enten det er for at skabe en yndlingsplads under parasollen eller for at kunne have flere personer rundt om et bord: Havestole i rattan indbyder til afslapning og vil helt sikkert også komme til at gøre dig begejstret.

Fordelene ved havestole i polyrattan

Når man taler om havestole i rattan, så menes der næsten altid modeller i polyrattan. Det drejer sig her om et kunstigt fremstillet fletmateriale i polyethylen, der findes med flade fibre eller med rundflet. Rattan-stole i polyrattan imponerer med sine mange fordele: De er vejrbestandige, så regn, frost og intensiv solindstråling kan ikke skade dem. Materialet kan ikke optage fugt, så det tørrer hurtigt efter et sommerligt regnskyl. Kvalitetsstole i rattan er yderst stabile på grund af deres aluminiumsstel, men polyrattan-flet er for det meste meget blødt og komfortabelt - også uden hynder. Til sidst overbeviser havestole i polyrattan også med at være lette at pleje og vedligeholde: Diverse skidt kan ganske enkelt bare sprøjtes væk med haveslangen.

Polyrattan vs. rattan

Det forholder sig helt anderledes for havemøbler i naturlig rattan. Hertil bruges der plantefibre fra rattanpalmens stamme, og materialet er meget let, skørt og ikke vejrbestandigt. Alligevel har havemøbler i naturlig rattan mange fans, for det drejer sig jo nu en gang om ægte håndarbejde. Havestole i polyrattan tager det populære flettede udseende op og adskiller sig faktisk ikke rigtigt mere fra deres slægtninge i naturlig rattan. Og: Også rattan-stole laves i hånden, for det meste på de traditionsrige fabrikker i Sydøstasien, der har specialiseret sig i fletværk.