Feltsenge

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material

Feltseng: Fleksibel fluevægt i aluminium

Kvalitetsfeltsenge fungerer som praktiske sovepladser, der ganske hurtigt og ukompliceret kan slås op, hvis behovet opstår - uanset om du er på camping, ude at fiske eller bare er derhjemme, og du pludselig får overnattende gæster, er en feltseng praktisk. Campingsenge i aluminium er særligt populære. De er lette som en fjer og kan derfor nemt transporteres. Derudover byder campingliggestole i aluminium på yderligere fordele: De er modstandsdygtige over for rust, lys- og varmeafvisende, og sundhedsmæssigt er de selvfølgelig fuldstændigt ufarlige og er overbevisende på grund af den lange levetid.

Sådan slår du en feltseng op

Først skal du folde benene på din feltseng ud til siden. Så stiller du feltsengen op på benene og sørger for at placere den på et fast og plant underlag. Spred nu støttebenene ud, så liggefladen er helt foldet ud. Derefter skubbes topstykket igennem den påførte flap og fastgøres på rammen. Nu skal du så placere det andet topstykke i fodenden af feltsengen - det kan godt være, det bliver nødvendigt at være to til at gøre det. Til sidst sættes stoffet på liggefladen fast på stellet med velcrolukninger.

Feltsenge til gæster 

Sofaen er allerede optaget, luftmadrassen er ikke pustet op, og et liggerunderlag er ganske enkelt for ubekvemt: Der er mange grunde til at tilbyde sine overnattende gæster en campingseng som soveplads. På grund af sin gode længde er en feltseng også en hyggelig soveplads for høje personer. Vores tip: Læg en blød måtte på liggefladen og gør din feltseng til en luksusgæsteseng. Når din gæst er taget afsted, kan du hurtigt og nemt slå campingsengen sammen og putte den i transporttasken. Efterfølgende forsvinder den ned i en skuffe eller ind i et skab til næste gang, du skal bruge den og tilmed uden at tage for meget plads.