Ønskeliste

Husfacade, Vinduer & Døre

Filter
Farvegruppe
 1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Størrelse
Rosetudførelse
 1. BB
 2. PZ
 3. WC
Bredde
 1. 120 cm
 2. 150 cm
 3. 190 cm
 4. 200 cm
 5. 27 cm
 6. 300 cm
 7. 37 cm
 8. 47 cm
 9. 57 cm
 10. 75 cm
 11. 90 cm

Beskyt dit hjem - ved at montere passende vinduer og døre

Kriminalstatistikken kan dokumentere det: Antallet af indbrud i private hjem i Danmark er høj, og lige nu bliver der registreret omkring 15.000 indbrud om året. For at gøre det sværere for forbryderne at komme ind i fremmede huse, råder politiet til at få monteret passende vinduer og døre. Eksempelvis anbefales vinduesgreb med lås, der samtidig fungerer som børnesikring.

Det er dog ikke kun indbrudstyve, der har et godt øje til dit hus: Irriterende insekter som fluer og myg hører også til gruppen af ubudne gæster i vores stuer og soveværelser. Vores tip: Døre og vinduer med insektnet sørger for, at plageånderne bliver udenfor.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.